i will always be your soldier.

ibland slås jag med häpnad av hur otroligt söt min bror faktiskt är. jag menar, han är verkligen världens bästa, men vissa dagar är han ännu bättre. idag hade han en riktig goshumördag. den avslutades med att jag gick ner för att säga godnatt. eftersom han var så himla nära sömnen så la jag mig bredvid och strök honom över håret.
"neeej, matainda, det killas", mumlade han, varpå han höjde sin hand och började stryka mig över håret istället. sedan klappade han mig på kinden tog tag i min näsa och gav mig en puss.
"ååh jösses, jag trött, ses imorgon matainda, love you". sen sov han som en stock.

you can't start a fire without a spark.

det har inte riktigt funnits ork att lägga på bloggen i helgen så det blev helt enkelt inget. tänkte köra sammanfattning i punktform...

♥ jobb
♥ avslutning med laget + bowling
♥ stan med mami
♥ innebandy
♥ maskerad hos petra (jag var fransman)
♥ illamående och sängläge (inte baksmälla, för jag drack inte)

har inte en enda bild ifrån igår, men jag tänkte bjussa på några actionbilder från i fredags.




och ungefär såhär såg jag ut efter varje gång jag slängde iväg klotet...

men jag hade riktigt kul ändå, thanks to mina girlies.


i guess you better go and get your armour.

idag var jag uppe med tuppen, åkte och hämtade upp jullan och vidare till hille kyrka, för en liten intervju till vårat religionsarbete. kung blev det. så nice, det var iallafall en sak att stryka från checklistan. nu har jag bara några saker kvar, bl.a. argumental speach, proposal, historia etc. så det blir nog en del plugg på lovet ändå.

nu är det lunch, och strax ska jag trava ut till bussen och fara till jobbet. blir hetsdag idag också. ska hinna hem och duscha samt fixa nyllet sen ner till brynäsvallen sen, och det på mindre än en och en halv timme... jag slår vad om att jag blir försenad, någon som bettar emot?

uppför är det lättare men neråt är det brant, kan inte landa där med ryggen rak.

ikväll har jag inte gjort en enda vettig handling tror jag. intalade mig själv att jag skulle hinna plugga asmycket eftersom jag slutade vid ett. hur mycket hade jag pluggat nu? nej just de, näst intill ingenting. arbetet ska in imorgon. hur mycket ork har man nu? precis, ingen alls. någonstans tog jag på mig att agera taxi åt mamma och hennes fnittriga kollegor, och det var väl ungefär det jag bidrog med överhuvudtaget. nu känner jag en stark längtan efter min fruktansvärt underbara säng, så att jag får vila mina ömma och trötta muskler (för ja, nånstans djupt under vadderingen har även jag muskler:))

vi hörs väl av imorgon, om jag får tid över. har rätt fullspäckat schema, men jag brukar ju hitta luckor :) natti!

i form, med mig själv?

härom kvällen såg jag på 'i form med anna anka', vilket jag fastnade lite för. jag har väl aldrig riktigt varit något hälsofreak, men jag brukar snappa upp saker som är bra för kroppen, ur tränings- och kostperspektiv eftersom jag tycker att det är intressant. hur som helst så bestämde jag mig för att utforma ett eget träningsschema, eftersom jag inte kan träna med laget, men gärna skulle vilja hitta tillbaka till fotbollsformen. så i tisdagsmorse släpade jag mig upp ur sängen och drog igång tv och tv-spel.

vem hade kunnat tro att wii sports skulle vara sådär fasligt jäkla skitjobbigt? inte jag. jag får grova flashbacks från thaiboxningstiden på hälsostudion. jag har sinnessjuk träningsvärk i armar och rygg, och det har jag fått av ett tv-spel. härligt... det roligaste är att man kan göra fitnesstest varje dag, och sedan i tisdags har jag gått från fitness age 47 till 36. ska träna lite till så får vi se hur lång tid det tar innan jag kommer ner till 18... hehe.

nu blir det boxning, tennis och baseball för fulla muggar, samt att jag ska dra fram min legmagic, och börja ta lite fler promenader i höstmörkret. beach 2013 kanske, vem vet? i form ska jag iallafall!


typ som då?, notera magrutorna... (och jo jag har bikinitrosor på mig)


if i could turn back time,

på malins begäran; pictures de la france. utan någon som helst ordning. saknar det stället.





 
      

















inatt så drömde jag om dig igen, och det väckte gamla minnen.

- allmänt jobbig dag med nära till tårar mest hela tiden. 
- förbannatsuperont i foten.

ska åka iväg på sminkprovning för mary kay nu. har gjort det en gång förut, så jag vet ungefär vad jag har att förvänta mig. hoppas på att det kan muntra upp mig. kändes som att all lust pyste ur mig igår...


jag har väl knappast lärt mig nåt sen sist, nej inte jag...

har laddat upp med fiberrik havregrynsgröt och wii fitness hela morgonen, nu ska jag halta mig ut till bilen och åka till skolan. naturkunskap och matte står på schemat, det finns roligare dagar... hörs, puss.

just my luck

besöket i uppsala gick inte riktigt som jag ville. jag kände på mig att det skulle bli ett negativt besked. läkaren där vill inte operera mig. operationen är för komplicerad i jämförelse med den information han har fått ang röntgenplåtarna. istället blev det kortizonsprutor, igen, samt nytt rehabiliteringsprogram. jag är så besviken att jag gråter. hejdå fotboll...

hej högläge i sängen, godis och floder av tårar. hur fan kunde jag vara så förbannat klantig att kliva så snett att det inte går att fixa?! så jävla typiskt mig. jag vet inte alls vart jag ska göra av mig själv just nu.

det är så många, så många som vill ta en ner på jorden.

försökte mig på att spela fotboll idag på spiden, gick sådär. noll kontroll och smärta i talus eller vad det nu hette. nu börjar det bli dags att göra sig klar för att åka och hämta mami. sen pyser vi vidare till uppsala och elisabeth sjukhuset. vad som väntar vet jag inte riktigt, men håll alla era tummar och tår! tack.

måste komma ihåg:
hälsodeklarationen
skivan
ringa tele2
ringa smärtcentrum


don't be so pathetic, just open up and sing.

jag är för trött för mig själv tror jag. lever i en bubbla, varken ser eller hör. dessutom är allt fasligt roligt, trots att det inte var särskilt kul...
dessutom sitter jag här och skäller för mig själv, eftersom studentkryssningen fortfarande inte går att boka. att jag fick sitta med tele2 i lur'n i 58 minuter för att låsa upp min bindningstid var inte heller särskilt energigivande. trött man blir. men nu ska det vara fixat till fredag ungefär, och då ska jag beställa ny telefon! tjoho liksom. ikväll ska jag lägga mig tidigt (som jag säger varje måndag), ska nämligen ut på utflykt ang fossingen min igen, och då vore det ju trevligt om huvudet är på skaft så att vi ens kommer fram. svammel, det var väl skitsamma alltihop egentligen. men det händer inte så mycket mer i mitt liv just nu. lite mindre drama-situations, men det är väl så... haha ja, jäkligt kul egentligen.

ska dra mig nu innan jag babblar iväg hejdlöst. hörshej!


sunday always comes to late.

efter en hel dag av nästan enbart plugg, lägger jag nu ner, för uppsatsen är klar. trots att jag lyckades slarva bort hälften tidigare idag (typiskt mig, och det var bara att börja om). nu tänker jag koka mig en kopp te, gosa ner mig på spikmattan och spikkudden och kika på resterande av vid din sida. försöker få mamma att offra några minuter för att knåda min ömma rygg, men det verkar inte riktigt gå vägen. typiskt.

hörs imorgon.

don't wanna grow up, i wanna get out.

skapligt tråkig söndag. skriver på min comparative essay, män vs kvinnor ur idrottsligt perspektiv. jag skrev ett ganska precis likadant arbete i ettan eller nåt sånt (fast på svenska), vilket handlade om golf, så för enkelhetens skull tyckte jag att jag skulle uppdatera det liksom. men hur kul var ämnet? det var intressant första gången jag skrev det. nu blir man mest bara deprimerad när man kikar på summorna dom tjänar... en kvinna tjänar ju fjolligt lite jämfört med en man, men att 14 mille om året skulle vara lite tycker jag är att ta i ändå. vad tjänar en normal människa liksom? vad får vi i studiebidrag? 12600. och 14 mille ska vara lite... man skulle spelat golf istället för fotboll.
då kanske jag skulle slippa sitta här och grina illa för att jag inte orkar plugga mer.
jag är sinnessjukt skoltrött.
vart är min riddare på vit häst? det skulle vara ett bra läge att släpa sig hit nu!

you're gonna run, gonna scream, gonna crawl round on your knees.

jag hade en jättemysig fredagskväll igår tillsammans med mina fransyskor (nå ja, dom är ju helt och hållet svenska egentligen, men jag lärde ju känna dem i frankrike). vi kikade som planerat på idol, och pratade en hel massa om studenten osv. en helt förträfflig kväll!

idag å andra sidan har varit mindre kul. jag kan inte sätta fingret riktigt på vad som är fel, men jag mår inte bra alls. antingen börjar jag bli förkyld, eller så är det samma gamla vanliga karusell som drar igång igen. hoppas på det förstnämnda men ska för säkerhets skull ringa sjukhuset igen på måndag. skulle behöva det där kommande lovet så badly just nu.


all that's left in any case, is advertising space.

jag tror att blogg.se för tillfället lider av någon form av bokstavskombination just nu. eller så kan det vara jag som lider av den med tanke på att det är jag som sitter här framför skärmen och hyser aggressioner... men ingenting funkar ju!!!

nå väl, det har varit en mycket trött dag idag. inte nåt spect med den. två timmars promenad i höstsolen med emma och tayra. och tayra har fått för sig att vi ska kampa om emma, skruttis. i will be the last one standing, promise. hihi. nu ska jag strax förflytta mig ca 100 meter genom skogsdungen, och hem till sanna. ska umgås med les filles ikväll. idolmys står på schemat. slå den ni!
tjing.

this flower need somewhere to go, no room to grow...

det har varit en jobbig dag med alldeles för mycket tankar. dåtid. tomhet. jag är arg, igen. men på mig själv den här gången. jag är så trött på den här känslan. kan någon bara säga när den försvinner?
nu blir det läsning, egoboost, något jag verkligen skulle behöva just nu.



under ytan skäms jag för mig själv.
under ytan bränner bilden än.

did some shopping,

lite shopping blev det nog ändå. when in stockholm, liksom... :)


linne, monki 90:- (50% off, vem klagar liksom? inte jag!)


bik bok 49:-, men det var 2 för 1 så för det priset fick jag även halsbandet nedanför.


gulligt va? hihi

det blidde även en pälsmössa, men den ville inte vara med på bild. that was that. håller hårt i mina pengar just nu, så jag är rätt nöjd ändå.

you sing the words, but don't know what it means.

bilder från yesterday. en rätt lyckad dag, bortsett från träsmaken man fick av bänkarna i kungliga tennishallen... fem timmar tennis var inte riktigt min grej. soppteatern var dock lite mysigt, och det blev lite shoppning. jaja, here you go:






stockholm

off to estocolma!



soppteater, shopping och sthlm open.
synd om oss spidare som måste åka på en idrottsresa per år... :)
puss

those would be the best memories,

idag fick jag ett brev från elisabethsjukhuset i uppsala. naiv som jag är så trodde jag verkligen på fullaste allvar att jag äntligen hade fått en operationstid för min fot. jag höll på att börja gråta av besvikelse när jag insåg att så inte var fallet. det gäller bara ett besök, ett informationsbesök perhaps, vad vet jag?, men ändå. så nu ska jag betala för att få komma dit och prata, när man redan har kommit fram till här i gävleborg att det enda som skulle göra min fot bättre är en operation. och om den här läkaren nu skulle få för sig att säga annorlunda, då kommer jag att behöva leva med att aldrig mer idrotta. känner mig lite nere just nu alltså. kom igen då gud, can't you just be with me on this one!?


barcelona -07

 


if only you could se what i see,

det är goskväll hemma hos mig, naturgodis och en kopp rykande te. tv-tisdag. och massor med tända
ljus i rummet.


det enda som saknas skulle vara en karl som är bra på rygg-/axelmassage. men tills den platsen uppfylls får jag ta och nöja mig med att tvinga mamma.

tuesday afternoon,

idag har jag skrivit två prov. en enorm tyngd lyftes från axlarna över vetskapen att jag nu faktiskt kan andas ut ett par dagar. jag är på strålande humör. och nu slutar jag alldeles strax jobba för dagen. ikväll ska jag städa och gosa ihop mig i soffan, ha lite hemmaspa till desperate housewives och cougar town. härliga tisdag.


caught somewhere in between.

det har varit ett jäkla gnällande på mig den senaste tiden, jag vet det. det är mycket just nu, vilket gör att skriverierna blir lidande. mucho tråkigt och jag fattar att det inte är mycket till läsning (som om min blogg var det innan liksom...). är liksom lite inne i en stressig period just nu, och there is a lot going on i my head.

dock tänkte jag fortsätta klaga nu. hur fan är litteraturhistoria relevant för någonting alls över huvudtaget? när ska jag använda mina kunskaper om bellman, almqvist och strindberg ever again? det enda jag någonsin  kommer komma ihåg är alla dessa historier om rysken, tysken och bellman, och det ingår ju inte direkt i skolämnet. dom drog man i lågstadiet, för dom var ju så jäkla roliga...
och hur man framställer metaller sen, och grundämnen och sådant shit, när ska jag använda det i min kommande karriär som ekonom? nej just det, aldrig.

den som skrev läroplanen bör dö, lika plågsamt som vi upplever att det är att behöva följa den.


killing me softly.

alltså helt seriöst, jag tror att våra lärare avsiktligt försöker att kväva oss i pappersark... blir man klar med en grej återstår tuuuuusen andra. imorgon har jag två prov, sen ska jag in med en comparative essay på måndag, och lämna in två arbeten om helt oväsenliga saker mot slutet av den veckan. däremellan ska man hinna med PA och att faktiskt andas. shit. jag kommer att dö. jag har säkert glömt något som någon bestämt sig för att klämma in också... jag vill ha lov. helst nu. på stört.


you are my sunshine, my only sunshine.

den här ungen är nog den bästa jag vet, för det mesta. och för det mesta är han rätt smart. och ibland inte.


imorse fick han för sig att han skulle raka sig "lika pappa", och skar sig ju givetvis så att blodet har runnit ett ex antal timmar. efter mycket motstånd fick jag dit ett plåster. vackert va?

men idag var nog inte riktigt min dag. min telefon är nu typ låst för all trafik... jag har saldospärr på den, vilken jag nu tydligen har överskridit (vilket inte ens ska vara möjligt?), men grejen är ju den att det ska nollställas den 14e. ofta jag har ringt för tvåhundra spänn sen i fredags!? jag har ju knappt ringt till nån över huvudtaget, och smsen ska ju vara gratis?! jävla tele2, och jävla skit att dom alltid ska krångla efter kundtjänsts öppettider!!!!!! jag har damp, ja... SKIT!

nu ska jag låsa in mig på rummet och koppla upp mig mot internetmötet ang mitt kommande äventyr i usa om ett år. ska bli intressant. hoppas på större framgång där...


updt:
ååååhå nej, för inte fan gick det bättre där inte. hade förväxlat tiden en timme vilket resulterade i att jag missade hela presentationen och endast fick höra svar på chatfrågor. skitbra gjort matilda, verkligen super. nu ska jag gräva ner mig och hoppas på att imorgon går otroligt mycket bättre.

why can't you just be normal?

de senaste veckorna har jag känt av mina allergier (päls och pollen) mer än vanligt. jag hade nästan tagit för givet att det skulle ha gått över by now. häromdagen reagerade jag av damen brevid på bussen, och på kvistarna vi använde vid skolfotot. men last night i reached it's top. jag vaknade vid fyra, halv fem av att jag kliade mig i ögonen och hade major problem med att andas. ni vet den där sugrörskänslan man får ibland, gånger typ tusen. ena ögat var så svällt att jag inte kunde öppna det. det var som att någon klistrat ihop det. och pillat in en bulle under ögonlocket. mamma fick kliva upp och försöka få dit ögondropparna, skölja ögonen på mig och leta rätt på tabletterna. jisses vad jag är trött på det här. "du kommer säkert att växa ifrån det", yeah right... bullshit.

nu ska jag fika. och plugga. hörshej.

saturday, october 16th.

yesterdays;
+ för stämningen
+ för rosa rummet
+ för taxfree
+ för att jag hittade pengar
+ för skjuts hem
+ för takida, eller hur petra? ;D
- för ett väldigt förkylt uppvaknande imorse,
- för att jag då till min förfäran upptäckte att halva knappsatsen på mobilen bestämt sig för att gå i graven

dagens to-do-list bestod av pluggeri, vilket självklart inte genomfördes. istället låg jag mer eller mindre i sängen tills klockan slog åtta och jag åkte hem till emma. googlade även av diverse anledningar "balklänning" och jag har verkligen hittat klänningen med stort K. ca två och ett halvt tusen kostar den, vilket jag inte tycker är så farligt. assnyggt skuren rygg vilket har varit det enda jag haft som krav. det finns dock ett litet problem...
klänningen är vit. kan man vara vit på balen? (seriöst rådfrågande)

ja jag vet, det är sinnes att jag ens har letat, men har man ett lite smått kontrollbehov så är sånt här skönt att ha klart innan alla andra ska börja fundera. så därför har jag redan smink, frisyr och naglar preliminärt bokat. allt jag behöver göra är att bekräfta datumet sen. det som återstår sen är ju skor, smycken och en eventuell kavaljer. men det tänker jag nog avvakta med tills vidare...

vi är på gång, som vi är laddade och tända.

jag och petra är tagg. goya ikväll, all in!

if you're for real and not pretend, then i guess you can hang with me.

jag har lite ångest inför den här dagen faktiskt. den kommer att bli världslång, men förhoppningsvis väldigt rolig. idag ska jag:
• gå i skolan till ca 13.30
• åka direkt från skolan till jobbet, och jobba till 16
• infinna mig på arbetsintervjun kl 16.15
• jobba med laget, på närningen mellan 17-20.30
• stressa hem och hinna med en kväll på goya.

det är tempo hela dagen igenom och jag kommer inte ens hinna med att sätta mig ner och vila mellan varven. jag sitter och funderar själv på hur tusan jag lyckades klämma in så mycket på så lite tid? men vila kan man göra när man blir gammal... nu ska jag försöka komma igång med ett arbete om svenska kyrkan (nej, det är inte självvalt alls). kanske kanske kanske att jag slänger in något innan jag drar ut, otherwise hörs vi imorgon. puss


got two tickets and a dream.

jag är död.
jag uppskattar inte riktigt när tore leker hitler på idrotten. boxercise, sen var energin totalslut. dessutom har jag skrubbsår på knäna som varar så pass att legginsen kletar fast och jag river upp dem hela tiden. svider. har inte haft såna här sen jag la ner innebandyn...

straffade mig själv lite på träningen för en aning ohälsosamt mellanmål. 3 mil på cykeln och 685 bortbrända kalorier. dutti jag. avrundade med en miljard situps ungefär. nu känner jag mig smått förlamad. så pass att jag skulle vilja sova på en gång. måste dock läsa lite i engelskaboken, samt duscha innan det blir sängläge.
imorgon blir stressig som tusan, men i will make it. dock tror jag att bloggen blir lidande. men kanske slänger in ett hallå nånstans när tiden räcker till. nu ska jag hälla i mig fyra liter vatten och läsa tills ögonen går i kors (ja, jag gillar att överdriva). ha det fint, pussis.

i just wanna make you proud...

livet gick från bäcksvart till en mörkare ton av grått idag. matteprovet gick faktiskt helt okej bra, även om det skulle kunna bli en rest på tredjegradsekvationer. men världen går väl kanske inte under av det ändå. dessutom ringde en butik som nappat på min jobbansökan och jag ska på intervju på fredag. bara att hoppas på det bästa, och om det inte blir nåt så har jag ju fortfarande mitt första extrajobb kvar. nu väntar ett avsnitt av beverly hills 90210, lite grey's anatomy och filosofiplugg.


just gonna stand there and hear me cry?

sådär ja. det väntade major big time gone-wrong. fasligt onödigt många tårar har fällts ikväll, och jag kommer nog aldrig riktigt smälta de sista orden som sas. och jag hatar att du kan slå ner mig så hårt, att jag tar åt mig. och att du inte fattar att allt jag gör, gör jag för att på något sätt, om ens en liten ryckning i mungipan, få något som helst bevis för att du faktiskt är stolt över mig. jag hatar att du får mig att avsky mig själv.

lifesaver, jag älskar dig mest av allt.

if you never try, you never know.

today is a good day. vuxenpoints till mig idag! väntar med excitement på svar inom snar framtid. man ska aldrig hoppas för mycket dock, så jag får ta det med en nypa salt. spännande!

jag och catrin nobbade skolmaten för en snabbsväng på stan. det hela slutade med att jag kom på att jag inte var hungrig, och en tur i mcdriven för catrins räkning. svängde även förbi stan efter skolan i ett litet ärende. köpte världens finaste ring på ur och penn, (visar sen) 50% off så jag slog till.
nu blir det strindberg för fulla muggar resten av kvällen. ha en fin måndagskväll!

if i could reach the stars,

varför kan jag aldrig sova på söndagar för? sover jag för länge på morgonen kanske, så jag inte är nå trött? neeej då, jag sover aldrig (med undantag för kvällar jag går ut) längre än till tio. kanske är det för att jag vet att det dröjer länge till nästa sovmorgon...
hur som helst så ska jag, vansinnigt trött, släpa mig till skolan nu.
inviger en av mina nya (läs: gamla men oanvända) långkjolar.


you make me wanna lose control,

hela dagen har gått, och jag har någonstans förträngt att jag skulle plugga. för inte har jag ens öppnat böckerna, trots att jag hela tiden vetat att jag måste. tre veckor till lov, hang in there... måste ta och ögna igenom matteboken nu, samt försöka förbereda mitt seminarium på tisdag. strindberg, bring it on!


i wonder if i ever cross your mind?
for me it happens all the time.

be my escape?

det är söndag, igen, och jag borde ägna en del tid åt att plugga. har två seminarium och mitt första matte c-prov nästa vecka. inte riktigt uppskattat, och motivationen ligger på noll. verkligen. så vad gör man? sätter sig vid datorn och låtsas som att man har bättre saker för sig än att plugga. färgar ögonbryn och ögonfransar. för ärligt talat, hur kul är det att läsa om august strindberg? och hur kul är det att försöka få in matten i huvudet när det ändå inte vill fastna. jag har verkligen missat för många genomgångar. om jag inte behövde matte c för att genomföra framtidsplanerna så skulle jag verkligen inte läsa det!
jag längtar bort till varmare breddgrader, typ egypten eller asien!

från och med nu,

det blir inte alltid som man tänkt sig. så blev det inte heller igår. det blev huge change of plans till slut. för jag hatar att vänta i ovisshet, så då bestämde jag mig helt enkelt för att stanna hemma till slut, vilket resulterade i en kväll med enorm allmän humiliation på interpool. att det ens är möjligt att vara så dålig som jag är på biljard var ju sinnessjukt. men det blev många härliga skratt ändå och storförlust till mig. en fasligt trevlig fredagkväll och härlig inledning på helgen.

idag ska jag ta itu med lite plugg nu på dagen, träna lite och sedan blir det nog bara hemmakväll faktiskt. päronen åker bort så jag ska njuta av lite egentid hade jag tänkt. men vi får se, jag brukar ju alltid hinna ändra mig en miljard gånger innan kvällen väl har kommit.

a heartbreak, a blissfully, painfully insanity.

Jag har aldrig varit mycket för att titta på idol. Det har alltid känts lite väl kommersiellt för mig. Men för ett tag sen var det en säsong då det bästa jag visste var att krypa ihop i soffan, hos mitt andrahem och kika på idol. Den ultimata fredagen.

Idag gjorde jag det igen medan jag väntade på att kvällen skulle ta fart, och jag tillät mig själv att faktist blicka tillbaka. Blicka tillbaka på en tid då jag var ofattbart lycklig, en period då jag verkligen hade hittat mig och hem. När den perioden väl tog slut insåg jag att jag bara hade lurat mig själv. Jag hade inte hittat mig, jag hade enbart hittat den du gjorde mig till. När det slets ifrån mig kunde jag inte bli annat än förbannad, för ni slet ifrån mig det så brutalt.

Nu sitter jag här, blickar tillbaka, och känner att jag verkligen önskar att jag hade vetat då all den lärdom det senaste året har gett mig. jag sitter här och jag vet vem jag är. Jag vet exakt vem jag är och vad jag behöver. Och för första gången sedan ni så ofattbart slet mitt allt och liv ur mina händer ser jag tillbaka utan smärta. Jag har inget öppet sår kvar. Ni har dock lämnat ärr, som nu mer är en accepterad del av mig själv. Jag har lärt mig att leva med ärren, de är en del av mig och karaktäriserar en del av min personlighet. Jag vill nästan påstå att jag är tacksam för vad ni fick mig att gå igenom, för hade ni inte gjort det så hade jag fortfarande fumlat runt i någon annans kropp utan att veta vem jag verkligen är, och vilka som verkligen räknas. Jag har fantastiskt underbara vänner som hjälpte mig att tvätta rent mina sår varje kväll, för att ärren skulle bli så fina som möjligt. Dom är knappt synliga längre, men de som vet ser om de letar. Tack vare er har jag äntligen lärt mig att alla människor är värda en chans, och att jag trots rädslan att bli sårad måste lära mig att öppna upp och lita på folk. Ikväll kunde jag titta på idol och njuta av Daniels version av John Mayers ”Who says”.

Jag är lycklig, jag vill verkligen tycka det. Och jag har er att tacka. Jag har insett att dem som befinner sig i mitt förflutna gör det av en anledning. Och att tiden faktiskt läker alla sår.


jag älskar den här bilden, den är ful som stryk egentligen,
men skrattet är så jäkla ärligt. uppriktig glädje.


baby save up all your tears, you might need them some day.

provet gick förvånasvärt bra idag och det faktum att jag slutade 11.30 och att det fanns pizza kvar i matan gjorde inte dagen sämre. skjutsade hem klara och fikade och pratade lite innan jag åkte hem och somnade. sov ett par timmar iallafall. nu är jag så gott som ny, mätt och belåten, och bara väntar på att emma ska höra av sig så jag kan ta mitt pick och pack och förflytta mig hem till henne. ha en fin kväll! pussis.

take a chance and don't ever look back.

ibland tror jag att det är något allvarligt fel på mig... den här natten har jag drömt, för minst elfte gången att min studentmössa blir feltryckt, (och att man får dom minuten innan man springer ut), att jag blir ledsen och börjar gråta och går därifrån och skiter i utsparken... förra veckan drömde jag att jag hade en balklänning som inte täckte rumpan tillräckligt, och att jag var den endasom sprang omkring med kortklänning på balen. var det jag som var skoltrött? 245 dagar kvar....

databilden som man fick fram när man "skapade" sin studentmössa.

we can dance until we die, you and i will be young forever.


kanske att det känns lite mer verkligt nu när jag sitter här med kortet i handen. ytterst lite dock, men
ändå mer verkligt...

resten av kvällen kommer att spenderas ungefär såhär


varför lär jag mig aldrig att börja plugga i tid? religionsprov imorgon, judendomen. bara att bita i det sura äpplet ikväll. hoppas att ni andra gör något mer vettigt. puss


the time is now, i'm heading out

det är verkligen kallt här utanför. det blåser så jag nästan tror att fönstren går sönder snart. dagarna går fort nu, och mörkret kommer tidigt. den här tiden på året har jag nästan alltid mått mindre bra. just nu leker livet. det är så bra just nu att jag bara går och väntar på att något ska gå snett. att något ska falla samman. för de flesta av mina nära vet att jag i allmänet är rätt otursdrabbad. därför har jag svårt att ta till mig när allt helt plötsligt går min väg. idag tänker jag börja göra det. sluta vänta på oturen och suga in allt positivt som någon där uppe bestämt sig för att ge mig. jag tänker ta åt mig och glädjas av allt jag har, istället för att önska att jag hade si och så många andra saker. för jag har det fasligt bra. jag har en otroligt vacker familj, oslagbara vänner, ett underbart lag, härliga arbetskollegor på ett bra jobb, bra betyg och framtidsdrömmarna inom räckhåll. jag tänker sluta sitta på stjärten och vänta på att saker ska hända. det är bara att ge sig ut och se till att det händer. och vissa saker är det helt enkelt inte meningen att man ska göra. givetvis har jag ju mål och drömmar, men jag är bara arton år. jag hinner uppleva dessa också. livet har redan börjat, det gäller bara att se till att leva det.


it's kinda hard with you not around, but i know you're in heaven smilin' down.

välbehövlig sovmorgon imorse, och det blev en liten roadtrip med malin innan skolan.




saknar fortfarande.

vi tände ett ljus vid farmors grav innan vi gasade hemåt, tidoptimisterna.
nu sitter jag och väntar på pappa, sen bär det av till ockelbo och sofies tatueringsstudio.

it's time to feel good!

jag har en underbar omgivning. min familj, min släkt och mina vänner är bara bäst! tusen tack till alla som grattat mig till körkortet (dock inte här på bloggen). jag blir så himla glad att ni är glada för min skull. för själv kan jag fortfarande inte fatta det. jag får köra bil... sinnessjukt.

och till mina allra närmaste; förlåt för att jag inte berättade för er, men hade jag inte klarat det så hade jag inte fixat att berätta det. trodde inte att jag skulle få godkänt på teorin, och jag trodde inte att jag hade klarat uppkörningen, men på nåt sätt lyckades jag med det ändå. på första försöket. jag är verkligen stolt över mig själv (jaa töntigt, men känslan är undescribable). livet går verkligen min väg.


gullismamma köpte blommor och asti cinzano, och skålade för mig. mormor kom förbi med en bukett rosor och ett kort. jag blir så glad!

FÖR JAG HAR TAGIT KÖRKORT!

11.30 rullade jag ut från parkeringen vid vägverket. 12.00 svängde jag in igen. ett körkort rikare. jag är så förbannat lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. fan vad jag är duktig!

jag har kööööörkort!!!!!! bästa känslan ever. kan inte fatta det. tårarna sprutade när han sa det, nu har jag samlat mig åtminstone lite. men bara lite.

i wonder if i ever cross your mind? for me it happens all the time.

typisk söndag. långtråkig och alldeles för ointressanta sysslor att göra. plugg, plugg och plugg. judendomen hit, variablar dit, noveller och trafikregler åt tredje och fjärde håll. givetvis har jag ju inte pluggat lika mycket som jag från början tänkte, utan skjutit undan det och kollat klart på satc-boxen för elfte gången iallafall. tröttnar aldrig.
men nu när det börjar bli kväll så bör man kanske ta sig lite i kragen och försöka få något gjort trots att motivationen ligger på noll. har alltid kommit undan lätt i skolan, men något säger mig att så inte kommer bli fallet i år. kanske att jag och mitt fotografiska minne får kämpa lite hårdare nu. det gör mig egentligen ingenting, jag måste bara lära mig att planera lite bättre.

med det trycker jag återigen ner näsan i skolböckerna. senare ska det ut och övningsköras. igen.

movienight

changge of plans. filmkväll med matilda. bråttombråttom!

arkivbild från min födelsedag.

let's jump of skyhigh buildings, let's believe that we can fly.

idag har varit rätt fartfylld må jag säga. har hunnit med både det ena och det tredje. fyndat ett par skor på second hand, städat ur friggen, köpis och ikea, kört hur mycket bil som helst och däremellan klämt in lite teoriplugg.
tycker dessutom att jag bör få ett par vuxen poäng för att jag för mina egna pengar inhandlade orkidéer och underlakan.

ikväll händer absolut ingenting, och för första gången på länge gör det mig verkligen ingenting. är dock lite sugen på biomys, men jag är på tok för lat för att ta initiativ till sådant. så om inget annat erbjudande dyker upp tänker jag slå ner rumpan i soffan, next to papi, och kolla på brynäsmatchen. ha en fin lördag!

sunshine all around me,

igårkväll mitt under breakfast at tiffany's slog det mig att det faktiskt är oktober. var det inte nyss augusti? tiden springer förbi nu för tiden, och det är sällan den stannar och säger hej. en och en halv dag av oktober har gått och jag lever fortfarande. den här månaden har verkligen inte startat lika hemskt som den brukar. kanske att jag överlever i år också. fascinerande. jag är lycklig. på riktigt.

in your brown eyes i was feeling low,

hade swinekul igår. verkligen! mitt sällskap blev lite på pickalurven vilket var extra roligt för mig som var nykter. också träffade jag en gammal lärarvikarie som jag hade en major crush on när jag gick i sjuan för sisådär hundra år sen. han kände minsann igen mig också, är jag mig lik kanske? hoppas inte...
nåväl, jag slog på stort och tog med mig kameran!






RSS 2.0