all i was trying to do was save my own skin, but so were you.

det blidde en dubbel körlektion idag. det var sjukt länge att köra 80 minuter men det var ändå skönt att köra mycket på en gång. det otroligt roliga var ju att han tyckte att jag var jättebra på att fickparkera... ehe, va? men jodå. det gick skitbra iallafall, fick lite att träna på till nästa gång. och de två sista ska bokas nu i dagarna också. läskigt.

nu ska jag ta mig ner på stan och jobba för emma, som är utomlands (nej jag är inte avundsjuk..). ska åka förbi hemma hos henne och hämta nycklarna till kliniken så att jag kommer in bara. vi hörs lite senare. pussis


you just made my day

jag har världens bästa mamma. så bara är det. jag kan skratta mig lycklig.


jag älskar dig

i try to make a move just to stay in the game,

hela dagen idag har varit rätt störd i allmänhet. gick till tandläkarn för att göra nån skena som ska hindra mig från att bita ihop på nätterna, fick göra om den två gånger... kul att när man sitter där med smeten i käften (som för övrigt såg ut som en miljard tuggummin tillsammans, rosa och allt) så kläcker tandläkaren ur sig att geggan är gjord av alger som man satt mintsmak på. återgick till skolan och fick ta ställning i olika moraliska dilemman, våran handlade om en oxmördare...

sen fixade pernilla ut mig från lektionen och jag gick och tjatade oavbrutet om mitt körkort som jag planerar att ta inom rätt snar framtid. då möter vi linnea som precis gjort vadå? ja, tagit körkort. på bussen sitter fyra killar och pratar om vadå? jo, körkort. och under träningen missar jag ett samtal, från vem då? jo, körskolan... jag tror att nån vill att jag ska ta tag i det där nu. halkkörning på torsdag och riskettan nästa fredag, sen är det bara att invänta lönen så att jag kan finansiera förarproven. nu jäklar... ge mig typ två månader eller nåt.

even if you were a million miles away.

världens bästa är hemma efter en helg i göteborg. med sig hade hon en liten present.




jag kommer always att vara din penguin too. you're the world's greatest.

it's okay to say you've got a weak spot,

you're loveable, so loveable, but you're just trouble

guess what?
i'm not a robot...


slutet har just börjat mellan dig och mig.

dagens inköp. din sko, 499:-

det roliga med dessa är att pappa har nästan exakt likadana, som han har haft så länge jag har funnits iallafall. och jag har alltid tyckt att de varit skitfula...

veckans inköp, glömde visa dem... skohuset 349:-


nu har jag höstskor så jag klarar mig. blir ev ett par stövlar när jag åker till sthlm, men vi får se.

anybody could have told you right from the start it's about to fall apart.

känns som att det inte händer nånting alls här... men det händer inte så mycket i livet just nu heller. fredagskvällen var jättetrevlig och jättekul, mycket dans och härliga skratt. lördagen var helt långt bortåt helvete med onödigt mycket tårar och allt jag gjorde var bara fel. grät som ett barn mest hela dagen. hade kräftskiva på kvällen (ja, igen). mådde inte alls bra utan gick och la mig i soffan vid tiotiden. förflyttade mig uppåt vid elva och sov till tolv imorse, för att vakna och hinna säga hejdå till gästerna.

idag har jag övningskört ett par mil, vilket gick jäkligt bra. det blev också ett stopp på din sko där jag köpte ett par nya boots, visar sen om det är någon som vill se. nu ska jag slänga mig i sängen och plöja igenom några sidor i körkortsboken som anders kom förbi med i förmiddags. snäll kille.
hörs senare, hej.

got to get my body moving, shake the stress away.

nu sticker jag ut och dansar i min relativt nya elise ryan-klänning! ha en fin fredagkväll!

i said i wouldn't call but i've lost all control and i need you now.



new dress, new shoes!

bättre bilder en annan gång!
hela stan är ute idag, utom jag. men jag kör imorgon ist. nu ska jag kika på satc! puss

i dream about leaving, but i wake up with regrets.

benhinneinflammation, jajemensan! så jäkla tråkigt. nu när jag ändå kommit igång med mina powerwalkar. men nej då, jag ska ligga inne, gå absolut minimun, vänta en månad till för att få hjälp med foten. för inflammationen får jag ju av felbelastningen av min jäkla brutna fot som ingen jävel vill hjälpa mig med. ska ringa och skälla lite igen imorgon. 14e september är för långt bort. hon lovade mig v 33, vilket var förra veckan. less? jaa något. men det var ju bara 522 (ja jag har räknat) dagar sedan jag bröt den. jag hatar detta, ovissheten. ibland får man vara bitter...
och förutom detta besked har jag haft en jäkligt bra dag!

maybe that's what happens when a tornado meets a vulcano.

känner mig sisådär rätt fasligt effektiv idag. innan klockan var halv elva hade jag hunnit ha introdukiton ang projektarbetet, fått min pa-plan godkänd, ansökt om utökat studieschema och införskaffat skolmaterial. dessutom hann jag med att prata med några politiker ang valet som snart är här. är det bara jag som känner mig helt oinsatt i politik?
nåja, nu sitter jag och äter lunch och ska alldeles strax ta tag i räkningarna och ringa lite samtal. sen ska jag börja knåpa ihop en projektplan+slutprojektsmålsättning etc. och mejla till en eventuellt hjälpande hand. busybusy lady idag, så vi hörs senare!

this could be the first day of my life.

det blir aldrig som man tänkt sig, men idag var det SJUKT jäkla bra att det inte blev det. hade ju tänkt ligga
inne och gosa men det blev inget med det utan efter teatern blev det stan med petra och så träffade jag
emma precis när jag skulle börja traska till bussen och skulle få skjuts av dem, men hamnade på wayne's
istället med henne mathilda och julia. vi hade jättetrevligt och jag tyckte verkligen att jag fick slita mig för
tidigt för att dra mig mot träningen. och det var där, när jag suttit och trampat i en evighet som en gammal tränare kom in och började prata lite. och jag vill inte avslöja för mycket nu, för jag vet verkligen inte
om det kommer att bli av, så jag får inte hoppas, men han har en kontakt som eventuellt skulle kunna
hjälpa mig att förverkliga min dröm. helt sinnes. jag ska ringa henne imorgon. sen får vi se...

gaaah det här är stort. om det här går vägen så är det här så jäkla stort!!!!

lycka

it's good to feel the rain

utanför fönstret regnar det vågrätt, och det har smattrat mot fönsterblecket hela natten. jag kan komma på mig själv ibland med att tycka att regn ändå är ganska mysigt. man får liksom en anledning till att gosa ner sig under en hög av täcken och bara göra ingenting en hel dag. håller ni inte med? så det är precis vad jag tänker göra senare idag, men först ska jag nu sno ihop lite käk och masa mig iväg till fängelsemuseet med klassen och janbanan. har aldrig varit där så vi får se vad jag tycker, brukar inte vara jättefascinerad av museum, men man vet aldrig. ha en fin dag!


vet inte riktigt vad det är för fel på min kamera men just nu ser alla bilder ut såhär... dagens är iallafall tee och halsband från H&M, chinos från vila ringar från london och frankrike.

plötsligt minns jag stanken av min godtrohet igen,

en vän som inte riktigt var en vän.

pga att min dator bestämt sig för att säga ett evigt godnatt blir det nog liiiite stramt med update since jag måste sitta nere hos mamma. pappa skulle dock installera upp en annan laptop som bara ligger tills vidare, tills vi vet om min trogne vän går att rädda.

hur som haver, första dagen i skolan idag. från och med idag blev vi spid3 och äldst på skolan. känns skrämmande, och förskräckligt roligt! inledde dessutom året med att skaffa ett överskåp och jaa det feels good. kan lova att catrin håller med mig. schemat för ht var dock inte så himla mycket att hurra över, men man lär väl överleva det också.
nu ska jag strax ut och gå en sväng. later!

jag glömmer tystnaden och alla lögner utanför,

oh yes, jag beställde just en vit klänning. inte vilken klänning som helst heller.
jag har beställt klänningen som jag planerar att ha när jag springer ut på borgis trappa och skriker för fulla muggar att fy fan vad jag är bra. det var sex veckors leveranstid, så kanske får ni en sneakpeak då. jag har sneglat på den i evigheters evighet men tyckt att den varit lite för dyr just nu. ikväll kom avgörandet; 30% off. så jag slog till. det är ju bara tio månader kvar...

jag sågar av grenen som jag fastnat på.

idag har varit sommarlovets sista dag. sista sommarlovets sista dag. jag tror aldrig att jag har haft ett bättre/nyttigare(?) sommarlov än i år. jag har haft bra och dåliga dagar, men i slutändan har dessa lite dryga två månader givit mig så otroligt mycket. jag har vuxit som människa.

jag har
♦ haft tre veckors jobb/praktik i frankrike
♦ klarat mig tre veckor i ett land vars språk jag inte kunnat särskilt bra
♦ klarat mig tre veckor utan familjen
♦ träffat otroligt mycket fina människor, bl.a. tjejerna jag åkte med, de som bodde där, och folk här i 
  sverige
♦ sovit oändligt många timmar
♦ gjort upp en plan. och en reservplan
♦ satt mål och delmål, och kommit på hur jag ska uppnå dem
♦ gråtit oräkneliga tårar över så kallad spilld mjölk
♦ insett att den spillda mjölken inte är värd att gråta över
♦ haft ångest
♦ jobbat fem veckor (välkommen till vuxenlivet)
♦ besökt sjukhuset många gånger och faktiskt fått hjälp
♦ anmält mig till Education First/Cultural Cares au pair-program (yes, i am going!)
♦ tagit mycket ansvar, på olika sätt
♦ lärt mig att sova ordentligt, utan någon bredvid och utan att behöva tvns svaga röster i bakgrunden
♦ lärt mig att slappna av
♦ insett att jag måste säga ifrån, och börja göra saker för min egen skull
♦ levt rövare på bankkontot under resan, tagit konsekvenserna och levt fattigt sen jag landade i sweden
♦ sett många sanningar i vitögat, utan att gå under
♦ lärt mig att ta mer plats, ur positiv synvinkel

kanske har alla dessa händelser fått mig att bli lite starkare, känna mig lite tryggare och lite mer trivsam i mig själv. kanske är det också därför jag är så otroligt nöjd med sommaren trots att jag önskar att jag orkat ta lite mer initiativ. men jag är stolt över vad jag åstadkommit.


antibes juli-10


jag drömmer om en framtid utan dig.

hade världens bästa filmkväll igår. catrin och petra och jag kikade på irene huss och pratade om hela
världens samtalsämnen sen. värdefullt ♥

idag inledde jag med en promenad tillsammans med lasse och sedan blev det lite styrka. nu jäklar...
iväg och kolla på match på vallen och nu ska jag alldeles strax gå ner och socialisera mig. nu vankas
nämligen en liten kräftskiva.


outfit bestående av
blus från mango
kjol från H&M
halsband från interiörhörnan, "älskad syster"
samt mina sheperdtofflor, (vart tog sommaren vägen?)

thursday doesn't even start it's friday, i'm in love.

det är dags för fredagsmys...
eftersom jag gör min sista arbetsdag på ett bra tag nu så tog jag mig i kragen och bakade igår. nu är det alldeles strax dags för domen att falla. jag är ju inte skitbra på att agera bagare men ibland så lyckas man ju faktiskt... vi får se vad säljstödarna tycker helt enkelt. slutar om lite drygt en och en halv timme för att åka hem till en efterlängtad helg. wihooo!

p-piller gör dig smartare?

nu när jag sitter vid datorn varje dag har jag börjat läsa lite nyheter på aftonbladet varje dag, mellan samtalen. jag läser mycket roligt och mycket underligt men framförallt mycket hemska saker. idag läste jag dock något som jag tyckte var rätt roligt; en artikel om p-piller.

nya undersökningar visar tydligen att man blir smartare av att äta p-piller. resultatet var detsamma oavsett vilken p-pillersort man använt eller hur länge man ätit dem; delar av hjärnan blir lite större. så här skriver aftonbladet på hemsidan:
"Forskare vid universitetet i Salzburg har funnit att p-pillret gör att vissa delar av hjärnan blir större. Delarna som påverkas är just de delar som bestämmer över våra konversationskunskaper, sociala egenskaper och minnet. Den som äter p-piller blir alltså mer verbal, social och har ett bättre minne, menar forskarna."
(läs hela artikeln här)

dessa positiva bieffekter har jag aldrig tänkt på, men kanske är det för att jag var så ung när jag började äta pillerna. någon annan där ute som märkt nåt?




bilden är hämtad från google. (http://www.veckorevyn.com/_internal/cimg!0/h3sx899j5t4y0uv0qif9q1fsk9s9eba/P-piller%3F)

 


every story has an end, but in life, an end is just a new beginning.

en fin kväll.

♣ middag med mami
♣ bakat snoddaskaka
♣ promenad med melissa och lars
♣ sex and the city

nu ska jag strax krypa ner i sängen och få lite skönhetssömn, så att man orkar vara vaken till filmkvällen som väntar imorgon. myspys. ha det gott gullisar. godnatt ♥

it's a little bit funny, this feeling inside.

är ute efter svarta pumps egentligen, men alla dessa får det att klia i fingrarna på mig. ♥ nelly!

Allegra SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMAdela SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COMShelly SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


it's your faith that makes you stronger.

i måndags tog vi en tripp till oklahoma efter en sen jobbdag för att fylla i tatueringen. nu är den äntligen
helt klar. 28/12 -09 gjordes första omgången vilket jag vill minnas att jag skrev om då. jag är inte lika
säker på att jag la upp nån bild, så här är den nu; helt finished.
vad tycker ni? jag älskar den.

 
minus för mina jäkla babystrån.

jag tror att livet just har börjar, och det blir vad jag gör det till.

nu tänker jag avsluta denna helt enastående dag med att krypa ner i sängen med en otroligt spännande bok och låta mig förvånas över vilken gränslös fantasi dessa kända författare måste ha. att kunna skriva ihop en bok, det är något jag beundras över. och något jag själv vill göra. men om jag nu gör det så kommer min bok nog att vara mer fakta och erfarenhetsbaserad och skriven innan nästa sommar är slut om mina planer går som jag vill. men vi får se hur det blir det. höga ambitioner har jag iallafall, men det visste ni nog sen tidigare.
med det ska jag som sagt gå och lägga mig nu. vi hörs imorgon! godnatt ♥


i just can't wait 'til you write me you're coming around.

en bra dag.

+ för att jag slutade halv 1 (och plus för linnsan som kom och bytte av mig)
+ för lunch med catrin
+ för akupunktur
+ för tandläkarn som kom med ett förslag som skulle kunna bidra till att bota huvudvärken.
    (påminnelse till mig själv om att jag ska ringa och boka tid imorgon)
+ för mina kläder som kommit från nelly. älskar allt.
+ för min fantastiska mamma.
+ för en insikt i hur jag vill leva mitt liv.
+ för komplimanger
+ för mannen som skulle framföra väldigt positiva meningar om mig som anställd på länsförsäkringar till våran vd(!). (och för en co-worker som omedvetet gjorde mig superglad genom att prata om mig med papi.)

och ett fett jävla plus för hela världen. dagar som denna älskar jag livet. det är såhär det ska vara.

plussar även för min otroligt knäppa familj.

and there i just said it; i'm scared you'll forget about me.

did some internetshopping idag...
Chiffon Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COMGirl Chino SEK 199, Jeane Blush - NELLY.COMElizabeth Top SEK 199, Vila - NELLY.COM
           elise ryan, 449:-                 jeane blush 199:-                    vila 199:-


om 2-3 dagar kikar det ner i brevlådan.

lillebror, bli inte som jag när du blir stor.

älskade lillebror,
du kommer nog aldrig att kunna förstå hur mycket glädje du ger mig. du + jag = willkorslös kärlek.


bilder från förmiddagen vid havet, engeltofta.

caught like a rat in a trap.

en lördag som jag måste säga har varit mindre bra. sov rätt länge, vaknade med huvudvärk igen och en slående trötthet. det blir så av elektrovågsbehandlingen som jag någonstans långt in inbillar mig hjälper. en rätt ångestfylld dag med mycket känsla av meningslöshet.
försöker fly till mina efterlängtade framtidsplaner men nu helt hux flux känner jag mig inte alls lika säker på att jag fixar ett år på andra sidan altanten. september tvåtusenelva. tretton månader kvar. jag har drömt om det så länge jag kan minnas. jag vill verkligen, men just nu skulle jag inte alls klara av den utmaningen. helst av allt vill jag lämna sveriges gränser på egen hand på en gång och motbevisa mig själv. lämna gävle. härliga tanke, lämna gävle.

i even did my hair for you,

oh my, lisbeth is so going to kill me, meeeen håret klipptes av ändå. och nej kort blev det väl kanske inte,
men för mig är det det. 25 cm försvann, det är en fjärdedels meter och det är rätt mycket!


wherever you go i hope that you know, that i'm at your command.

har varit fasligt trött idag. känns tungt att inte få sova på någon av sina två semesterdagar. imorse var jag ju som sagt till frissan och imorgon ska jag upp på sjukan igen. tungt. men det går. får försöka sova i helgen ist.
nå väl, dagen idag har bestått av ett försök till att piffa upp emmas blogg, ett mindre antal utbrott på htmlkoderna och ett häftigt antal krig mellan mig och emma. himla kul har det varit iallafall.
nu ska jag ut och köra bil, puss!

can you meet me halfway?



imorgon klockan 10, på hårboden i hille ryker längderna. hejdå håret!

is it really hard to see that i'm perfectly lonely?

idag kom syster hem från österrike. med sig hade hon lite presenter och en miljard
bilder ungefär. jag och mamma fick en diorask med fem travelsize-parfymer i.
och alla luktar fasligt gott. tur har jag.

wishing she was somewhere else instead.

mitt hår är i behov av förändring, och just mitt hår brukar vara något som
får er att kommentera åtminstone litegrann. nu är frågan; färg och längd?
jag och mitt aslånga hår funderar på att separera och klippa det åtminstone
två decimeter... vad tycker ni?

känner att det är ungefär denna färg jag vill ha... typ mittemellan.

i'm right over here, why can't you see me?

en näst intill bloggfri söndag. känns rätt ok faktiskt. har väl helt enkelt haft annat för mig.

• fixat till naglarna igen
• firade kusinvitamin som nyss fyllt två år.
• övningskörde hem från åshammar (snacka om att pappa var nervös).
• tog en löprunda med mamma.
• middag bestående av räkmackor!

nu; pilates och en lång dusch innan jag kryper ner i sängen och läser ett kapitel för att
sedan välkomna john blund.

why you wanna break my heart again, and why am i gonna let you try?


avslutar min fina lördag med en major kopp varm choklad med minimarsmallows. p.s. i love you rullar på
tvn i ett hopp om att tycka bättre om den än förra gången jag såg den. går sådär. boken var fantastiskt
mycket bättre. planerar att försöka springa imorgonbitti så jag antar att jag borde sova snart.
godnatt sötnosar, vi hörs imorgon.

i was aiming for the sky, ended up flat on the ground.

stan med mami och little w. present till lillkusinen, mami sålde lite guld (1000 spänn fick hon!!), och ett halsband till moi. det var kärlek vid första ögonkastet. tack mami.


H&M, 99:-

i even painted my toenails for you, i did it just the other day.

dagens vill ha: fredagsmys och ledighet
dagens klädsel: svarta chinos, gräddvit blus och skärp i midjan
dagens frisyr: uppsatt
dagens smink: mascara + ögonskugga
dagens låt: happy
dagens planer: kika på fotboll och umgås med petra
dagens fail: sitter kvar och väntar på att bussen ska gå, fast... jag cyklar ju idag.
dagens köp: lunch
dagens godis: -
dagens humör: trött men glad
dagens roligaste: tanten som kom in och ville låna en bok om bebisars utveckling i mammas mage.
(och jag jobbar alltså på ett försäkringsbolag...)

maison du monde

när jag och malin en solig lördag under praktikveckorna tog tåget till nice hamnade vi på en galleria som hette nicetoile och hade en del trevliga affärer. inne på maison du monde hittade jag en liten smyckesställning formad till en provdocka. i love it. den också. maison du monde borde finnas i sverige! cirkus 80 svenska pengar fick jag ge för den. helt klart värt, eller hur?

this is how it goes down,

det är en bra dag idag. det är sol och lugnt på telefonerna. har inte fått särskilt mycket skäll än så länge. det är fredag, vilket betyder helg så fort klockan slår 16.30. dessutom ska jag alldeles strax smita ut för att käka lunch med en söt liten tös vid namn josefine. superbra start på en efterlängtad helg.
jag är ta mig tusan lycklig.

i'm all alone and i need you now.

idag var en sådär dag. skäll fick jag, jävla nomor... är less på att ta skit för något som någon annan har beslutat om, det är ju helt sanslöst. och inte fan lyssnar dem när man säger att man inte har nåt med saken att göra. jag ska aldrig någonsin igen skälla på någon i telefonen utan att fråga om det är rätt person att skälla på.

nå ja, nog om det. annars var det en bra dag. fint väder, härlig stämning och lunch med mamma och little willie inne på nian. jag åt egenkomponerad sallad. kräftstjärtar och pepparlax. kanske hur gott som helst.


nu har jag precis kommit hem från filmstaden. blidde bio direkt efter work med mamma. knight and day. helt ok om jag får tycka som jag vill. hade förväntat mig mer dock, men det var bra. nu blir det sen middag!

you should try sleeping in my bed,

off to work.



dagens outfit är ihopplockad från min och mammas garderob...
tunikan(kan man kalla den det?) är iallafall från H&M, och relativt ny. och mammas.

nu ska jag kila ner, borsta mina tänder och cykla iväg till jobbet. börjar 8.45 idag. sovmorgon, tjoho..

i'll never give more to you than half of my heart.

det tog mig en jäkla tid att bestämma mig för vilka bilder som skulle användas, men nu när det väl är gjort så tadaaaa; ny och fräsh design. enkel sådan dock, men då kanske jag inte tröttnar på den lika fort? får se hur det blir med det... det är lite smådetaljer kvar, men jag orkar inte ta itu med dem just nu. däremot ser jag gärna att ni (för en gångs skull ungefär) tycker till.
kanske hittar jag bloggmotivationen igen nu, kanske inte. time will tell.
nu ska jag försöka pyssla ihop den obligatoriska rapporten om feriepraktiken i frankrike, för nej jag har inte gjort det än trots att jag varit hemma i över en månad. kan bero på brist på ork eller det faktum att jag tappat bort pappret där det stod vad som skulle skrivas. hur som helst. ha en fin dag peps!

remember the time you drove all night, just to meet me in the morning?

jag längtar efter helg. sova ut. ledig. det tar verkligen emot att varje kväll ställa klockan på sex för att sedan aldrig lyckas komma upp ändå. jag är så trött. ser fram emot långhelg nästa vecka.
men idag får man ändå inte klaga. jag sitter bara till fyra och dessutom har jag en halvtimmes massage inbokad om typ 2,5 h. plus att det är ojämn vecka, och det betyder fruktkorg. extra plus för att det är dåligt väder nu när jag sitter här inne, då slipper jag längta ut.
idag kan nog bli en riktigt bra dag, bara jag håller mig vaken.

call me when you're sober.

idag drog syster bort. till wien åkte hon och hennes kör på en liten minieuropaturné som dom kallar det. roligt för dom, tråkigt för mig. det blir alltid så tomt att bo utan storasyster. booooring.
jag pappa och wille tog dock tillfället i akt, då även mamma är borta, att köra genom mcdriven i hemsta och köpa med oss mat hem.

nu ska jag ner och kika på en relativt ny wallanderfilm med papi. under tiden ska vi köra igång photoshop igen så snart är bloggen påväg att få uppfräschning. ha en fin tisdagkväll sötnosar!


bara för att jag hittade en otroligt charmig bild på fejjan.
snacka om glad tjej...

i'll make it easier somehow to leave this all behind.

det händer mest ingenting idag tycker jag... ringer lite och det är inte så mycket fysiska kundbesök heller.
sitter och roar mig med horoskopen som jag älskade så mycket förut. nu vet jag inte om jag litar på dem
längre. just idag var det dock rätt rakt på.

Väduren
Väduren (2010-08-03)
Det är bäst att jobba ensam eller bakom kulisserna nu. Håll en låg profil.
I kväll är du lite slö.

slö var nästan en underdrift till vad jag känner mig nu, och jag skulle offra mycket för att få byta plats med
gun som sitter gömd inne på data. träning direkt efter jobbet. hur ska jag orka?

unchain my heart, set me free.

var bara tvungen att slänga upp en bild på halsbandet jag köpte idag. ascoolt tycker jag
iallafall. kommer från ur & penn och kostade 30kr nu på rean. anneli hade ett sådant på
sig i helgen hemma hos linn, och jag föll mer eller mindre pladask för det. snyggt va?!

ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen,

jag tror inte att en enda av er som läser min blogg har lyckats undgå att min lillebror är utvecklingsstörd. att detta kräver rätt mycket tillsyn är väl ganska lätt att förstå? men har man som 10åring en egen vilja och grym envist barnasinne gör man väl kanske mest det som faller en in. idag försvann han, helt utan förvarning. när pappa gormade nerifrån att wille var försvunnen var det alltså bara att slänga sig på cykeln och åka åt varsitt håll. jag styrde mot ån eftersom han älskar att kasta sten, "plumsa". hann precis börja bli orolig innan jag ser honom komma trampandes på en trehjuling jag inte ens visste att vi har.


lycklig som få svarar han att han bara skulle "åka sväng" när jag frågar vart han tog vägen. han lovar mig att han ska säga till nästa gång så "du ja cykla sammans" (läs att han och jag kunde cykla en sväng tillsammans), och hur kan man bli arg för att han stack iväg när han själv är hur lycklig som helst för att ha fått vara utan oss vuxna? jäkla gofis.


i don't play your rules, i make my own.

jag sitter fortfarande och funderar och frågar mig fortfarande; vad fan hände?! poff sa det och så blev man askalas på en halv sekund. jag hade iallafall jättekul, och det var superkul att träffa alla tjejer igen. åt och drack gott innan vi åkte ner till slick och dansade ett par timmar. kvällen avslutades på grannens altan, där vi båda lyckades slumra i varsin trädgårdsstol.




och det var alla bilder jag hade från den kvällen... bjuder på dem va?

nå ja, nu ska jag rycka upp mig rejält och ta och traska över skogsdungen till petra som äntligen är hemma i sverige igen!!! vi har så himla mycket att ta igen.


RSS 2.0