last few days

kan knappt ens kalla det här blogg längre. men dagarna går fort nu för tiden och jag jobbar mellan 7.30 och 16-17.  sedan senast har jag hunnit med att fira midsommar men min fina catrin & co, promenerat med emma, grovstädat, käkat glass på en uteservering med la famiglia och kvällsbadat i vårvik med ett gäng härliga människor. ikväll har jag dessutom submitted min usa-ansökan och nu ska jag alltså vänta. får se hur lång tid det kan tänkas ta. tills vidare jobbar jag på, och försöker bli bättre på att blogga.

logiskt tänkande

har mått piss hela veckan och bihåleont hur länge som helst. tar mig tid att ringa till hälsocentralen och förklarar mina "symtom"...

- tar du nässpray?
- hm, jaaa nezeril
- hur länge har du använt det?
- tjaaaa sen dagen innan balen så typ 24 dagar...
- det du upplever är abstinens, du har blivit beroende av nässpray!

jag känner mig inte alls chockad eftersom det står "får användas max tio dagar i följd" på förpackningen. frågar iallafall vad man ska göra för att bli av med detta nu då.

- jag skriver ut avamys till dig, det är en nässpray som du tar en gång om dagen...

älskar logiken. förutom det faktum att hon skrev ut en nässpray för att lindra mitt nässpraysberoende, så får jag fortsätta med nezeril ändå om det skulle kännas jättejobbigt utan.

team all inn

jag har fått rycka in och jobba mer än planerat, och bloggen har därför än en gång blivit lidande. men vad gör det om hundra år? igår blev det en otroligt lång dag. jobb mellan 7.30 och 16.30. sedan drog det vinnande laget av helkundstävlingen till axmar brygga och blev bjudna på käk. fint serrö. löjrom och vitlökskrutonger, och grillad färsk laxfilé på basilikaskum med sparris och pressad potatis. två glas vitt. pröjsade inte en krona och vi hade otroligt trevligt.


pic1: lagfoto team all inn (och ja lagledaren valde att stava fel). pic2: jag och mina närmsta bordkamrater.

you know how the time flies?

min älskade skruttunge har gått och blivit så jäkla stor. han som alltid har varit bara en liten skit når mig ända upp till hakan snart. det slog mig när jag såg honom stå bredvid dagisbarnen på majgården. han är mer än dubbelt så lång som dem flesta barn jag lekte med i fredags när jag fick rycka in och jobba. liten har blivit stor, och i höst fyller han elva år. tiden går för när man har roligt.


bild från i torsdags, på junibackens nyinvigning.

pass, pesetas, p-piller och piletter

egentligen väldigt impulsivt bestämde jag och matilda oss för att återuppleva lite minnen. visst hade vi pratat om det innan, men då var det liksom önsketänkande, kanske mest bara prat. i torsdags gick vi in på ticket, bara för att kolla ungefär vad det skulle kosta att åka till barcelona. checka läget. det slutade med två besök till, och igår bokade vi. som sagt, rätt impulsivt om man frågar mig. 29e augusti till 1a september blir vi borta. två matildor, ensamma i barcelona. ska bli så himla kul! åh vad jag vill att sommaren ska gå fort! sen måste vi planera, och packa. får heller inte glömma de fyra p:na - pass, pesetas (euro nu, jag vet!), p-piller och piletterna.

pic from last time, barcelona med älskade ifk gävle

life goes on, and it's only gonna make me strong,

sämst på att blogga, utan tvekan är det jag. har liksom inte haft ork att ta upp laptopen alls, utan skött allt via min kära iphone. vilken man såklart inte kan blogga från på ett vidare smidigt sätt (om inte appen lanserats än, vad vet jag?)
studentyran har lagt sig, och jag har för första gången på tre år faktiskt haft en veckas ledig, utan att ställa klockan en enda gång. utom igår då såklart då jag fick rycka in på majgårdens förskola kl 07.00. livet rullar på, jag hänger med mina fina vänner och umgås med min familj. grey's-mys med catrin, häng på järnvägsmuseet med bror, movienight med anders, reseplanering med matilda och hemmafest med emma och hennes jobbarkompisar. man är på topp, utan tvekan. nästa torsdag jobbar jag för att sedan få en liten extra lång helg, och veckan efter drar det igång på allvar. jobbar i stort sett hela juli tror jag. tills dess ska jag fortsätta bara vara, och ska mina dagar som dom kommer. ska bli bättre på att blogga, och framför allt på att lägga upp bilder. promise

för vi har tagit studenten, fy fan vad vi är braaaaaa!!!

eftersom jag sov mer eller mindre hela dagen igår (klev upp kl 18, och gick och la mig igen vid 20) så har jag svårt att greppa att det redan är söndag. i fredags hade jag den sjukaste dagen i hela mitt liv! spid3 tog studenten, fy fan vad bra vi är! och fy fan vad kul vi hade!!! flaket var det galnaste och det roligaste jag upplevt. hela jag är täckt av blåmärken och myggbett, och jag saknar en flisa av min framtand, men det var så jäkla värt det! tre underbara år med en helt fantastisk klass. åååh vad jag kommer sakna er mina finafina klasskamrater! tack för världens bästa vecka ♥

sjung om studentens lyckliga dar

imorgon är det våran tur. vi har haft en helt awesome studentvecka och imorgon är det våran fucking tur att ta studenten!!! jag dör, fy tusan vad vi ska fira. om lite drygt 12 timmar står vi på borgis trappa och skriker av lycka. älskade spid3, tack för tre fantastiska år!


spidare är glidare

startskotten för studentveckan har gått. brännbollsturneringen is done. vi vann våra matcher, men åkte ut ändå... vann mot natur, som senare vann turneringen... grattis natur, i spid3 ligger vi inte med domaren :)

att från samma säng lyssna till samma regn,

imorgon drar studentveckan igång. helt sinnes! mina tre år av lidande på borgis är snart slut. jag är så lycklig. brännboll imorgon, samling åtta. fett taggad på en himla rolig dag följt av efterfest på goya! en hel vecka av fest med min fina klass. så himla roligt!


you make me wanna loose control

noll aktivitet här. har haft en hel del för mig sedan sist.

gått på bal (från vilken jag har otroligt svårt att hitta fina bilder)


• lunchat på ikea med syster och bror


• tagit igen förlorad sömn
• gått på bio med en annan matilda, baksmällan part 2
• levt med telefonen i örat
• brunchat med en annan matilda, coffee lounge (stamisar?)
• ätit jordgubbar
• tekalas med emma
• agerat chaufför
• ljugit
• återhämtat ännu mer förlorad sömn
• investerat i hostmedicin
• kikat klart på grey's season 4
• snackat skit
• ... och snackat ännu mer skit


har dessutom hunnit med att bete mig som ett as, med det får bli ett senare problem.
för just nu är jag otoligt nöjd med tillvaron, trots allt.

BAL

nöjd tjej har precis fått håret uppsatt och naglar gjorda. nu återstår bara sminkningen. ska åka nu. spännande!!! ikväll är det bal och jag är så himla taggad!!!

RSS 2.0