sunshine all around me, makes me happy.

sjukgympa och hälsocentralen i all ära, sen hade jag och mormor lite kvalitetstid med stan och fika. mycket mysigt! det sker alltför sällan dock, så vi enades om att träffas oftare.

nu planerar jag att pysa hem till petra där vi ska äta pizza och kika på film. myspys. hörshej.


baby you're the right kind of wrong,

blogglusten ligger på minusgrader och jag har inget vettigt alls att skriva om just nu.
livet rullar på som vanligt. julrushen är över för i år och jag har jobbat klart för denna vecka. strålande. trött och sliten som fasen ska min arma kropp verkligen ta till vara på ledigheten. återkommer när jag hittar något att skriva om.


ps. fett offentligt grattis till min älskade vän som kommit in på läkarlinjen i örebro. ds.
ps2. fuck you för att du lämnar mig! ds2.

ps3. ta ps.2 med en nypa, eller en hel jävla näve, salt. ds3.

jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls,

första gången som sagt, och wp var nöjd trots att brynäs förlorade. jag själv kände mig lite mindre tillfredställd men det var hur som helst kul att göra något med familjen. för det händer inte alla dagar.

nu sitter jag och försöker få räta på veckans schema. kan sammanfattas med typ;

♥ måndag
; jobba 8.45-17.15
♥ tisdag; jobba 7.45-16.30
♥ onsdag; (CATRIN 18 ÅR!) sjukgymnatik 10.15 
♥ torsdag; helt enkelt, tid oklart 
♥ fredag; pulkarace och bastubad tidig morgon, nyårsfirande på kvällen
helgen och kvällarna får hållas oplanerade. ska klämma in en del plugg och en movienight med kinesmat. dessutom ska jag hinna med att träna bort julmaten (jag som alltid äter så mycket sånt, läs; ironi).
 
mindre bra går det med tankarna. måste sluta. vet att folk är förbannat bra på att dra förhastade slutsatser och att allt jag skriver förmodligen tolkas fel. därför tänker jag låta bli, tills jag har kommit på ett bra sätt att formulera dem på.

you will end up walking all over me.

klev upp lagom i tid för att byta lite storlekar på en del julklappar. mitt i hysterin insåg jag att jag glömt vissa kvitton, så det gick ju inte så bra. nu ska la famiglia alldeles strax dra oss iväg mot läkerol. vi ska på hockey, allihopa utom malin. willes första brynäsmatch. kan bli spännande.


the best time of the year,

världens bästa julafton. antingen var tomten överdrivet generös eller så har jag varit jäkligt snäll i år! har aldrig känt mig mer tacksam efter en jul. jag är supernöjd med allt.





dag trettio; ett sista ögonblick

eftersom min bror har ds så har han inte riktigt lika utvecklad talförmåga som andra barn i hans ålder. så nu när vi satt nere och åt vår traditionsenliga skinkmacka så pratade vi om hans uttal på vissa saker. till exempel att vi "höpte hulhappar" i tisdags (köpte julklappar).
så snor han korken till julmusten och stoppar den i fickan. varpå mamma och malin säger nåt i stil med "ge oss korken", och "men nu får du ge hit korchen" i ett försök att låta som honom.
skitirriterad utbrister ungen; "neej, det heter horken, MED K!"

han är så himla söt min lillebror. bjuder på sig själv och skrattar med oss. jäkla gofis, underbara unge.


jag ska riva mina murar tills vi ser varann,

hade grova problem med att upp ur sängen imorse, ville verkligen sova. hade dock en riktigt rolig dag på jobbet och grymt positiv stämning.
träffade maria efter jobbet! alldeles för länge sen. pratade om allt mellan himmel och jord över lite mat på coffeehouse. blev en liten vända på stan efter det också. och ett beslut om filmkväll under lovet. buss hem med trevligt sällskap och nu sitter jag här. redo att släcka för natten vilken sekund som helst typ. men jag ska lägga mig i ett varmt skumbad och läsa lite först. har en bokanalys med deadline 24/12 kl 23.59. bara att sätta igång alltså.


är för trött för att skriva dagens rubrik idag. kan inte komma på något bra på "ett sista ögonblick". suggestions? ska fundera ut det tills imorgon. godnatt!


have you ever wished for an endless night?

alla julklappar är äntligen så gott som klara nu! känns som att julstressen (den lilla som fanns) försvann, och julkänslan drog åter iväg på flykt. men det gör ingenting, för jag kommer ha en bra jul i år. jag har redan fått, även om det bara är här på kortvisit, vad jag innerst inne önskat mig. jag mår jäkligt bra nu för tiden, och jag har liksom en känsla i magen som är svår att beskriva. men den är himla positiv. ler hela tiden. märker knappt av huvudvärken längre.
men nu ska jag skutta i säng var det tänkt. upp med tuppen imorgon och jobbajobbajobba. äntligen.
natti gullisar!


bara för att


dag tjugonio; mina ambitioner

mina ambitioner har varit solklara så länge nu så det börjar nästan bli skrämmande. jag tror att jag bestämde mig för att slippa ha panik över framtiden.

hur som helst så står studenten överst på listan. jag hade länge "bäst betyg på borgis", som mål, men jag förstörde det för mig själv förra året. och det gör väl ingenting egentligen, för att det gick som det gick berodde ju på att all motivation och livsgnista pyste ur mig. men jag kommer att ta studenten med bra betyg, det vet jag. jag behöver faktiskt inte vara bäst för att vara bra nog.

efter studenten ska jag jobba så många timmar jag får på mitt jobb på länsförsäkringar, för att skapa mig ett litet kapital innan jag sticker till usa i slutet av september/början av oktober. för jag ska till usa. jag har skullat åka till usa sen innan jag ens visste vad au pair var, och att tveka nu vore verkligen att snubbla på målsnöret. jag hoppas på new york, florida eller californien. dock är chansen överhängande att jag hamnar någon annanstans. men det gör ingenting, för jag ska till usa.

när jag kommer hem tänker jag ta mig an att plugga internationell ekonomi vid linköpnings universitet, om jag kommer in så klart. för jag vill bli personlig bankrådgivare när jag "blir stor". tanken om ekonom satte farfar i mitt huvud på väg hem från ari och monicas bröllop en vår för många år sedan. och den lever kvar, det är nåt jag verkligen vill bli.

sen ska jag gifta mig lyckligt och skaffa en egen familj. there you go, hela framtiden uttänkt.

hur ska du våga chansa, du som aldrig haft nån tur?

världens bästa dag. världens mest givande sjukgympapass. en ärlig julkram. en lugn morgon och en bra start på dagen. lugn och ro liksom. fikade och hade lite julavslutning i skolan. myspys. har haft rock på högsta volym sen  jag hämtade wp från skolan. ikväll ska vi ha julklappspyssel.


dag tjugoåtta; det här saknar jag

rubriken är given och innehållet i inlägget är klart som korvspad. första tanken, största saknaden. farmor. fortfarande grått, molnigt, utan dig. tiderna i huset på oppsättarvägen med hela släkten samlade tog slut när du försvann. som att traditionen dog ut, och ingen hade kraft att hålla den vid liv när huset blev så mäktigt stort och såldes. såhär i juletider saknar jag dig lite mer, starkare än till vardags. som att julen är en ständigt påminnelse om att det tog slut. eller så är det för att mjukistomten, det sista jag fick av dig, sitter på fönsterbrädan och kikar på mig, varje dag.

jag och malin använder fortfarande din svengelska. när vi och farfar köpte upp alla jordgubbar som fanns på ica i barrsätra, och rensade i timmar. du saknade ordet och meningen blev "give me a.... a... give me a börk!" (läs; burk). inte kul för utomstående kanske, men himla kreativt för stunden.

håller också hårt vid "vi gör det vi kan. och det vi inte kan, det behöver vi inte göra".
orden sitter som fastsvetsade i mitt bakhuvud sen begravningen. de kommer alltid sitta där.

att det gått så fort, fem år utan dig har snart sprungit förbi. saknaden gör lika ont fortfarande och jag kan inte hjälpa att tårarna rinner när jag skriver om dig. för saknad gör ont, och jag bearbetar smärta med tårar. men man lär sig så småningom att uppskatta tiden man fick istället för att sörja den tid man inte upplevde. vackra du, min ängel.


it's kind of hard with you not around, but i know you're in heaven smilin' down


mrs klåfinger,

love at first sight, komsi komsi!

Fends Fur Jacket SEK 719, Vila - NELLY.COM
Necklace 44 CM Metal SEK 134, Nelly Accessories - NELLY.COM

out of the doubt that fills my mind, i somehow found you and i collide

jag har funderat ett tag nu på om jag ska ge några nyårslöften i år. eftersom jag alltid bröt mina så slutade jag ge några för ett par år sen. nu tror jag dock att jag tänker köra på följande;

• traditionellt godisförbud (mörk choklad, minst 70%, och naturgodis är tillåtet)
• börja dricka mer, inte alkohol utan alltså vatten osv. dricker oftast bara ett par glas till lunch
• börja dansa igen! zumba ligger bäst till just nu
• lära mig slappna av, och ta till vara på tiden
• ta tag i skolan, köra en riktig slutspurt
• tro på att jag fixar usa-resan, och att jag kommer växa som person där
• bli fruktansvärt mycket bättre på att spara pengar

de är inte helt omöjliga, eller hur? känns hyfsat realistiskt och bra för en gångs skull. får se hur länge de håller.

dag tjugosju; min favortiplats

av dem platser jag har besökt måste jag nog dela förstaplatsen mellan london och franska rivieran. miljön där är to die for. jag vill bo där när jag blir "stor", drömscenariot.
dock håller jag hårt vid citatet home is where your heart is, så så länge mina hjärtan finns med mig så tror jag att jag kan ha min favoritplats var som helst på denna jord. för let's face it, london och nice skulle vara pest om jag skulle vara där hela dagen varje dag utan vänner och familj. hur fina dem platserna än är så skulle jag alltid längta hem. shoppingweekends och solsemestrar är underbara, så länge man får återvända hem.


i just want you for my own, more than you could ever know.

i ett seriöst försök att återfinna min frånvarande julkänsla tog jag i och ställde mig för att baka(?) knäck och julgodis. mindre roligt när jag insåg att knäcken tar typ miljoner timmar att koka till rätt konsistens. självklart poppar jag mariah carey på maxvolym för att dränka pappas gnäll om att julmusik suger (egentligen håller jag med, men behöver lite christmas spirit just nu).

sket medvetet i dagens rubrik igår. en första, och jag kom inte på vad jag skulle skriva om. nå väl, min blogg och jag gör som jag vill. och sen tror jag inte att någon av er trogna läsare ens bryr er.

nu ska jag fortsätta kämpa med knäcken till whams ljuva stämmor... tjoho. hörshej.


run away with my heart,

hade en bra dag igår. kort sväng i skolan för att skriva prov, sen stannade vi kvar och åt också. bussen hem kördes av den där utländske, otroligt söte busschauffören som brukar köra tian ibland. självklart hade jag jävligt bråttom upp med busskortet varpå jag slängde mina p-piller i hans knä på köpet. "tack men dem behöver jag inte, det räcker om du stämplar busskortet". glimten i ögat. jag dog en skvätt. skämdes.

kvällen tog mig till catrin där vi kikade på en officer och en gentleman (fy sataaaaaan vad richard gere var snygg när han var ung!!!!!!!), och babblade på för kung och fosterland. kändes som vi tog igen för all den tid vi missat att prata känslor osv. värdefullt. vi måste bli bättre på sånt igen.

idag har jag inte gjort något vettigt alls. förfrysit i furuviksparken. antar att jag blev om möjligt ännu mer förkyld. men mysigt var det!





dag tjugofem; mina rädslor

jag är rädd för rätt många saker egentligen, framförallt att transportera mig typ. jag är rädd för att flyga, åka båt, åka tåg och bil om jag inte kör själv.

men min största (och antagligen löjligaste) rädsla är nog ändå grodor. vidrigt och jag skriker alltid riktigt högt när jag ser en. ormar är inte heller någon favorit, men grodor/paddor är ta mig tusan värre.

en annan huuuuuge rädsla är att dö sist. riktigt själviskt egentligen, men jag är livrädd för att var ensam kvar när jag blir gammal och grå. jag dör hellre först, så slipper jag sakna.

jag är otroligt lättskrämd också och skriker i 500 decibel varje gång jag kikar på en typ beckfilm. rätt löjligt det också.

mörker är inte heller någon favorit, och allra värst är det utomhus, när man är ensam. och i närhet av skog. jag är rädd för allt i skogen också. så fort jag hör ett knak vill jag lägga benen på ryggen. dessutom är jag rädd för fiskar. typ. haha ja,. jag tror att det var allt. jag vet, jag är världens lameass, men det får vara så.

sick and tired, of always being sick and tired.

ibland tror jag att tele2 medvetet valt ut mig som offer för alla fel ett abonnemang kan få. idag fick jag två sms som sa att jag använt mer än 90% av den datavolym som ingick i mitt abonnemang, och att jag skulle kontakta kundtjänst om jag ville köpa ytterligare 5GB. och tjoff sa det så hade jag inget internet.
jävligt strange med tanke på att det ska nollställas den 15e, för två dagar sen. ringer upp och killen fixar det, sen går det typ två sek efter vi har lagt på innan det händer igen. lite lätt matt, ja. inte särskilt sugen på att använda internet just nu. då landar väl en brakfaktura i brevlådan nästa månad.
why me tele2, why me?!?!?
vi som hade ett sånt himla fantastiskt förhållande tills jag skaffade min iphone.

dag tjugofyra; det här får mig att gråta

jag är verkligen en mes. jag grinar åt allt. om något gör mig riktigt arg så gråter jag. om jag är stressad och känner mig less på livet så gråter jag. om något gör riktigt ont så gråter jag. om någon sårar mig sådär så att det gör ont i själen så gråter jag. om jag blir riktigt rädd då gråter jag. och om jag blir fantastiskt glad över något, så gråter jag. och jag grät till exempel när jag såg emma och tavo på deras studentbal förra året, för dem var så otroligt fina.
jag gråter åt filmer. lyckliga, sorgliga, roliga, genre är mindre viktigt, jag gråter ändå.
jag skrattar också väldigt ofta så mycket att tårarna rinner.

you get the picture, eller hur? jag är en riktigt lipsill, på gott och ont.

det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig.

en slapp torsdag. något välbehövligt. en lektion, idrott 10.40-11.40. hockey mot spid2s tjejer. rätt nice att vinna den. och jag ramlade endast en gång. rätt stolt över det. min fot har dock gått och blivit blågul sen laserbehandlingen igår. mindre kul. ännu mindre skönt.

nu ska jag alldeles strax hoppa in i bilen och styra mot sjukhuset. akupunktur. hoppas på att jag slipper nålen mellan tummen och pekfingret. är rätt blå där med.
mår fortfarande som ett slakt. känner mig som en zombie. borde ha varit sjukanmäld hela veckan. men nu är det bara fredag kvar, sen kan jag vara sjuk resten av året om jag vill. (dock inte  22, 23, 27 och 28, för då ska jag jobba).


blev ingen akupunktur. jag var för sjuk, så blev hemskickad med ett par värktabletter och order om sängläge. superkul. härliga torsdag.

dag tjugotre; det här får mig att må bättre

jag tror att med tanke på the state i'm in är nog det enda som skulle kunna få mig att må bättre är en årskonsumtion av lambipapper. då kanske man kunde snyta ut allt snor som samlats i mitt huvud, utan att få skavsår under näsan!!! lambi for life. typ...
möjligvis att nässpray, febernedsättande och något mot öronvärken skulle kunna hjälpa.

(i vanliga fall mår jag bättre av mina vänner, min familj, komplimanger och när jag känner att jag faktiskt gjort något bra. och choklad....)


du får mig att le som ingen annan,

det var liksom inte min dag idag. smäll på foten och det tog ungefär tre hundradelar innan den var lika stor som för 12 månader sen. har ingen fotknöl längre, det är liksom bara slätt. och träningen som äntligen hade börjat gå någorlunda som jag vill.
dagens cheer up blev eftermiddagens utflykt till ikea med mina fina. deras räkmacka, kan äta ihjäl mig!


och jag hade verkligenverkligen planerat att plugga idag. historia, pa och svenska. köra ett sista race innan lovet. fastande för städning i garderoben istället, equals inget gjort idag ändå. blir lite lätt matt på mig själv. men jag lovarlovarlovar att ta tag i det imorgon. nu ska jag krypa ner i min fåtölj och kika på säsongens sista desperate.

dag tjugotvå; det här upprör mig

det finns ofantligt många saker här i världen som upprör mig, så det är en aning svårt att välja. men krig och klimatbesvär känns faktiskt lite abstrakt (det är inte så att jag inte bryr mig eller anser att det är okej, men det är kanske inte riktigt vad man går och bekymrar sig över varje dag).

dock har jag förbannat svårt för människor som tar en för givet. en sak som är självklar för mig behöver inte nödvändigtvis vara självklar för någon annan. det är så enkelt. det är bara inte okej.

if it's over, let it go

kul om mina jäkla öron kunde sluta göra så jäkla ont nångång. ännu trevligare vore det ju om man kunde svälja som man ville utan att börja grina. men så kul ska vi inte ha idag inte. har redan tagit överdos av halstabletterna som pappa kom hem med. ganska säker på att jag börjar närma mig gränsen för mina alvedon också. finfin måndag. ingen muskelvärk här inte. inga blåmärken efter nålarna inte. fast jo. vansinnigt trött dessutom, men man skulle visst bli det av elektrovågorna.

hade tänkt plugga, men ne. har en rimlig ursäkt att låta bli tycker ja.

dag tjugoett; ett annat ögonblick

i somras gjorde jag något skithäftigt. nåt jag egentligen aldrig trodde att jag skulle fixa. men det gjorde jag. jag stack till franska rivieran med tre okända brudar. jag flög fyra gånger (mellanlandningar). JAG, FYRA gånger. tre otroligt underbara veckor och tre fantastiskt goa tjejer. minnen för livet. men ögonblicket jag vill understryka är det när jag blev av tåget på stationen i gävle. när jag fick se mamma och wille stå där och vänta. jag hade inte riktigt varit utomlands på samma sätt, så länge, utan min familj. men det var i det ögonblicket som jag insåg hur otroligt mycket jag faktiskt hade saknat dem. hur liten jag skulle varit om det inte varit för dem. hur otroligt ful världen hade varit om jag inte hade haft dem att komma hem till.
och ögonblicket när wille insåg att det var jag som kom där och gick. när han släppte mammas hand och sprang mot mig, och slängde sig in i världens längsta bamsekram. killen i mitt liv, skrutten. jag började givetvis storböla, förvånande va? :)


dag tjugo; den här månaden

den här månaden har jag (bl.a.);
♦ inlett med dans och linnros på slicken med petra
♦ firat namnsdag
♦ gått promenader med emma och tayra
♦ sovit för lite
♦ jobbat ett par timmar
♦ upplevt nära-döden på riks80
♦ insett hur mycket roligt nästa år kommer att bjuda på
♦ varit sjuk
♦ sprungit på akupunktur två gånger i veckan
♦ sprungit på sjukgymnastik två gånger i veckan
♦ svurit över kylan
♦ ätit ute
♦ varit på diverse julmarknader

den här månaden ska jag (bl.a.);
♦ svära lite till över kylan
♦ fortsätta springa på akupunktur två gånger i veckan
♦ fortsätta springa på sjukgymnastik två gånger i veckan
♦ kämpa på det sista innan lovet
♦ försöka hålla mig frisk
♦ njuta av ledigheten
♦ jobba
♦ fira jul med min underbara familj
♦ fira nyår hos emmis

dag nitton; detta ångrar jag

jag ångrar att jag gjordes till den jag är, var första tanken. men jag menar inte så som det låter. det jag ångrar är att jag i princip aldrig följer mitt hjärta. jag tänker för mycket, och följer huvudet istället för hjärta och mage. jag inbillar mig att det är för att jag är snuskigt rädd för att bli sådär äckligt förälskad för att sedan bli sårad. igen. och gå igenom allt ännu en gång. precis just nu insåg jag att det förmodligen är jag som sårar mig själv, genom att tänka och komma fram till att inte, fast det är det jag helst av allt vill.

i skrivande stund bestämde jag mig. no regrets. jag tänker inte ha något att ångra när jag dör.
give your head permission to follow your heart.

superdupermegaförkylning

eftersom jag drog på mig nå jäkla skit igår, blev det inte nå mer bloggande då heller. en dunderförkylning som satte sig i öron och svalg och jag blev sängliggande från ca 15.30 till halv tio imorse. mår fortfarande apa, men idag orkar jag faktiskt resa på mig. så gårdagens rubrik kommer lite senare, och jag tänkte smälla till och köra dagens också. ska bara fundera ut vad jag ångrar och vad som går att skriva om den här månaden.

nine inch nails

igår gjorde jag gelenaglar för första gången på mig själv. har gjort det på emma en gång men det var ju inte riktigt samma sak. hur som helst så är jag mer än nöjd!


okej det var under...

resultat:



dag arton; min favoritfödelsedag

mina födelsedagar har liksom inte riktigt på senare tid varit någon big deal, och vad det gäller tiden dem var det har jag inte så många minnen. men födelsedagar firas med familj och nära, och därför är dem så gott som oftast riktigt bra. min värsta var iallafall utan tvekan 09 då början på mitt värsta uppbrott tog fart.

eftersom minnet sviktar litegrann över hur jag har firat och blivit firad genom åren så väljer jag helt enkelt att min artonde födelsedag var den bästa. den firades tre dagar, en med släkt, en med emmis och sanna (+tre puckon), och en med andra vänner. arton var en rolig ålder, krogen!!! myndig blev man. och körkortet fick tas vilket jag verkligen såg fram emot, men tidsplanen sprack ju grovt där nånstans... hur som helst så har jag riktigt fina minnen (och luckor) från den dagen. 18 bast, jäklars vad gammal man blev. tog typ en månad att inse att man var lika liten som dagen innan man fyllde.
men min artonårsdag är nog hittills min bästa födelsedag! :)


när jag går därifrån, och du håller kvar

det blev inget bloggande igår. anledningen är enkel; jag var inte hemma på hela dagen. skola först, jobb sen och 16rätters+bowling & minigolf med min avdelning+ekonomi. supertrevligt var det, verkligen. men det blev lite långrandigt så när jag väl kom hem stupade jag direkt i säng.
nu sitter jag och bygger naglar, men lite senare kommer dagens rubrik från igår. blir en dags fördröjning i listan men det får ni leva med.

i thought that we had nothing left to hide,

hittade en klänning i brevlådan idag, helt ok.

elise ryan (nelly.com), 479 riksdaler.

dag sjutton; mitt favoritminne

jag har massor med fina minnen, de flesta minnen jag har är faktiskt riktigt bra. resten är jag himla bra på att förtränga. jag har jäkligt dåligt minne dessutom, men jag minns riktigt fina stunder med mina vänner, med mina ex-pojkvänner, med min familj, resor; barcelona med laget, frankrike med mina gullfior, london med emma osvosv. dock vill jag dela med mig av ett allra extraordinärt minne.

jag vaknade på kvällen, vid elvatiden den 29e september 2000. jag fattade inte varför jag vaknade men det var obehagligt tyst och jag klev upp. iställer för mamma och pappa hittade jag mormor i soffan, och då gick hissen ända upp. mamma och pappa var på bb. vi väckte malin och hade en minivaka den kvällen. det tog inte lång stund innan vi fick reda på att vi hade fått en bror. en lillebror. världens mini. världens bästa och världen sötaste. dock fattade man inte då hur mycket han skulle komma att påverka mitt liv.


min lilla kines

dag sexton; min första kyss

mitt äldsta pussminne är från tiden på rävpasset, kan ha varit fyra bast eller nåt? jag och min granne utgjorde ett par, och hängde med resten av granngänget vid soprummet (fråga mig inte varför vi befann oss just där). iallafall så lurade resten oss att pussas, om alla andra lovade att inte titta, vilket vi gick med på. givetvis var det ingen av de andra som höll sitt löfte utan tjuvkikade när jag och hampus pussades. vi blev givetvis supersura, men frågan är ju vad vi tänkte med? det var ju uppgjort för att lura oss.

vad det gäller första tungkyssen så hände det på linns rum, för ett x antal år sedan. jag var hysteriskt kär i en kille, men hade aldrig kysst någon. därför skulle linn lära mig hur man gjorde det rätt. hilarious när man tänker på att jag inte minns min första kyss med killen i fråga. men jag antar att vi agerade sugploppar under ett täcke hemma hos enna, som så många andra gånger.
good times.

you are wrong in all the right ways,

dagen började faktiskt bra. men givetvis händer det saker på vägen, så jag är inte mycket mer att hänga i julgran än igår. och jag är verkligen trött på att vara den här matildan. vill vara som vanligt, men det är så jävla svårt.
tog en två timmar lång promenad med emmis och tayra, tur att jag har er!

gosi.

half of my heart's got a right mind to tell you that half of my heart won't do.

med fruktansvärd irritation på vissa människor som känner ett behov av att försöka sätta sig på andra, slå ner ens mål på jorden, så tänker jag ta min mörbultade nåldyna till kropp och gå och lägga mig. förhoppningsvis ska jag kunna sova i natt, har fått både akupunktur+tens och bedövning i huvud och sömncentrum hit och dit. har finfina stickhålsblödningar i nyllet nu. less? va, jag?
behöver spola över det kommande kvartalet och vakna ur dvalan igen. men imorgon kommer att bli en bättre dag, helt hundra.

dag femton; mina drömmar

det är en svår rubrik må jag säga, och jag vet inte om jag känner att jag blandar ihop den lite med "mina ambitioner". hur som helst. en dröm. att någon dag kunna stå på egna ben, utan stödhjul, veta vem jag är och vara stolt över vad jag är och vad jag åstadkommit. att inse det. svälja självförakten och bara vara stolt. det är min dröm.

givetvis drömmer jag också om ett lyckligt slut. men jag tror att det jag nyss nämnde skulle kunna vara ett stort steg på vägen. jag drömmer om att min familj och mina nära ska må bra. och jag drömmer om att se världen, besöka minst ett land i varje världsdel. jag drömmer om att utbilda mig och skaffa ett arbete som jag verkligen trivs och mår bra i. jag drömmer om att på något sätt kunna känna mig viktig, kunna hjälpa.

jag drömmer om att dö och veta att jag gjort precis allt jag kunnat för att leva livet.

dag fjorton; vad hade jag på mig i dag?

idag hade jag på mig det här:

t-shirt och långkjol från H&M, samt en kofta och lite smycken som jag redan hunnit ta av mig. risig söndag.

dag tretton; den här veckan

den här veckan... den här veckan har varit precis som alla andra veckor; stressig nog att knappt hinna med att andas. jag har kört på hårt med sjukgymnastik och sjukhusbesök, samt gå i skolan och försök att varva ner.

jag har också lyckats konstatera följande;
• det tar ungefär en hundradel att riva ner allt man kämpat för att bygga upp.
• oskar linnros är jäkligt bra.
• oskar linnros är jäkligt snygg.
• man är mycket snyggare när man kommer hem om man gått ut nykter.
• gå aldrig på en spelning på slick vid brist på tålamod.
• gå heller aldrig på en sådan vid brist på balans.
• om man går ut en torsdag upplever man den som fredag, och helgen blir därmed lite längre.
• brist på kommunikation leder till missförstånd.
• olivolja kan vara guds gåva till håret.
• coca cola är galet överskattat...

dag tolv; i min handväska

jag byter ofta väska, men det som alltid följer med är följande.

plånbok, almanacka, nycklar, läppsyl, tuggummi, hörlurar, allergimedicin och tamponger. sedan har jag även alltsom oftast en penna, värktabletter och nässpray mot migrän. tänkte skriva telefon också, men den ligger sällan i väskan, utan typ jämt i jackfickan eller i min hand. annars kan det vara så att den befinner sig i någon annans byxficka så att man helt plötsligt var telefonlös en hel natt (och dessutom springer in i dörren när man ska gå ut för att hämta den...), men det var ju en annan femma :)


last night the dj saved my life

är vansinnigt trött idag. hade man varit klok hade man stannat i sängen imorse, men pigg som man var då skuttade man upp utan större problem. kom i säng vid tre, och låg och pratade med petra till halv fyra ungefär. men fy tusan vad kul vi hade! dock var det lite väl mycket folk och lite väl många armbågar i ansiktshöjd. men före och efter själva spelningen var kung. och det var så jäkla värt att ha bil hem! idag kommer jag somna så fort jag kommer innanför dörren. no kidding.

vi kan gå genom eld bara för ikväll

när detta publiceras står jag förhoppningsvis och trängs med flera hundra andra stackars satar, på slicken. oskar linnros. wooooooho, hörs hej!

dag elva; mina syskon

jag har en syster och en bror.

min bror är tio år och heter william. han har downs syndrom och gör allt på sitt eget vis. han är en envis, hyffsat knäpp och en alldeles underbar liten kis. han tar upp mycket av min tid och energi, på ett positivt vis så klart. han har himla mycket roligt för sig han. och han spenderar typ 85% av sin tid vid datorn och gör exakt allt som pappa gör (pappa är it-tekniker), ganska fascinerande.

min syster är 20 bast och heter malin. hon är nog ungefär lika knäpp som wille, om inte ännu värre. hon är precis allt som en syster ska vara, och lite till. helt enkelt bäst. hon sjunger i kör och spenderar majoriteten av sin tid i hille eller på typ wayne's.



jag älskar båda mina syskon gränslöst och skulle göra precis vad som helst för dem!

edge of desire

klia i fingrarna, come to mama!
Matsumoto 3 SEK 359, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Alou Tunic SEK 314, Ichi - NELLY.COM

jatack... kan jag låta bli? nej. lycka!

dag tio; det här hade jag på mig idag

idag har hela jag varit en vandrande reklampelare för H&M, och eftersom jag ser och känner mig förjäkla risig efter besöket på smärtcentrum tänker jag inte knäppa någon bild från idag. men såhär såg jag ut iallafall.

leggings och linne. skillnaden vad att jag bar dunjacka ist och ett par andra skor.
(fyyyyyfan vad jag saknar mitt hår!!!!!!)


RSS 2.0