en torsdag i världsklass

två lektioner och slutar vid tolv. det är vad det borde ha stått i förgående inlägg. samhällen var inställd för alla som gjorde provet förra veckan. och detta förgyllde vår dag! med lunch på ikea med lite girls blev den om möjligt ännu bättre! så himla god mat, för världens billigaste slant! fick även med mig en stor serveringsskål och lite galgar därifrån, när vi ändå va där liksom.


walking on sunshine,

uppe med tuppen idag och tog en powerwalk i kyliga minusgrader och morgonsol. en otroligt bra start på dagen. riktigt wake up call, för pigg blev jag. nu ska jag göra mig klar och springa till bussen. tre lektioner, slutar vid tre. ha en fin torsdag! ♥

världens rivstart, och fin frukost. ibland är sovmorgnar ännu mer awesome än vanligt.

sjukdomar och läkekonst genom tiderna,

fusklappen till morgondagens historiaprov tog mig två timmar att skriva, men nu är den klar...

dubbelsidigt a5. jag som aldrig fuskar liksom. men det var faktiskt tillåtet med lapp på detta prov.
jäkligt smart av läraren faktiskt, för man kommer ju ihåg det man har skrivit på lappen liksom...

nu ska jag koka en kopp te och mumsa i mig en kiwi innan jag somnar.

life's too short to be sittin' 'round miserable.

tänk att jag precis har betalat alla mina räkningar för den här månaden, och jag har till och med pengar över! helt otroligt. och jag har ju inte fått studiebidraget än, och ligger dessutom ute med 590 spänn. känner mig typ... rik. fantastiskt! en lång promenad i solen och kanelkryddat äpple på det. life's good.

tommy hilfiger - victoria

älskade, älskade sneakers. fjärde paret! fortfarande lika kär i dem som första gången jag såg dem på berglöws för 4-5 år sedan. och detaljerna blir bara finare och finare för varje år. ska ta väl hand om dessa och hoppas att jag inte går sönder dem också. den perfekta vita skon liksom.

åhléns city, stockholm, 699:-
(fast jag hade bästa catrin med mig som satt inne på en 20%-kupong,
så jag fick dem för 559 kr!)

stockholm

idag har varit en otroligt lång dag. upp med tuppen och träna med nichlas, som för övrigt gav mig träningsförbud pga att foten blivit sämre igen (crapppy), sen packa med sig alla kläder man ägde och pysa ner till huvudstaden för ett (iskallt) besök på råsunda. em-kval fotboll, sverige-moldavien. (tänkte att alla visste det liksom, men här kommer man hem och säger "ja sverige vann iallafall, men det kanske du visste redan", syster ser ut som ett frågetecken. "ja jag åkte ju till sthlm för att gå på em-kval...", svaret blev "men JAHAAAAA! ...... ... .. i vadå?")

hann med en vända på stan och tidig middag på pizza hut. fick med mig mina älskade hilfiger-skor hem. har letat igenom hela gävle efter dem utan framgång, men kommer till sthlm och får sista paret från åhléns. ibland ska man ha flyt. kan visa dem imorn. nu är det läggdags! puss

bad day

det här med att plugga... vad är det? och hur gör man? har tappat bort motivationen och orken har varit på rymmen sen länge. högen med "måste-göras" växer, och jag blir ännu mer less och får ännu mindre gjort. kan för allt i världen inte komma igång. det går inte. jag måste, men jag kan inte. inte alls. mental spärr, black out. kommer aldrig att leva upp till mina egna krav och förväntningar den här terminen... crap.

when nothing ever seems to make sense, you put your dancing shoes on.

hade lite girlsnight här igår, för att fira min födelsedag. kinesmat, ölspel, skratt och ännu mer skratt. en hel del alkohol också. otroligt fin kväll måste jag säga. jag hade fantastiskt roligt. jag elin och jullanpullan avslutade på slicken där vi skakade till stängning. vi hade superkul! men det var synd att det blev som det blev och att inte alla kom in på krogen. i övrigt måste jag bara säga tack tjejer, för en jättehärlig kväll! ni är bäst ♥

fick superfina blommor, och en jättemysig major jättekopp och supergott te av mina fina. fick dessutom drömmen i form utav ett litet, (läs; STORT), paket! mina efterlängtade, älsklingsskor som väckt mitt ha-begär till ny nivå! zhob från nelly.com, lovelovelove.

totally fabulous!

idag har dagen bestått av sängläge, chinese leftovers och chips. inte för att jag alls har mått dåligt, men jäklar i min lilla låda vad trött jag varit idag! skyller på att man fick en timme mindre inatt då det slog över till sommartid. finally. nu är det ta mig tusan vår!

birthday

ett perfekt sätt att börja en alldeles ovanlig torsdag.


ett år kvar till systemet... grattis till mig!

i got to get my head back on, i got got to get myself together

samhällskunskap för hela slanten, hela eftermiddagen. älskar mats anteckningar, fattar precis....


when nothing else fits, pick up the pieces and move on.

det dags för lunch nu innan jag pyser till skolan om lite drygt en timme. ska försöka plugga lite samhäll innan jag sticker iväg också. inviger iallafall min nya fransväska idag. kikade ner i brevlådan igår, och kommer från H&M. 129 riksdaler. love.

for whatever it's worth i am on your side.

bad update må jag säga. men ska (för elins skull ;)) göra ett tappert försök att börja om nu.

jag har haft en supermysig helg i idre, med min älskade familj. har jättemånga bilder men jag har noll ork att lägga över dem. blev som tidigare nämnt skidor, skoter och lite relax på fjällhotellet. en tripp i norge och obligatoriskt stop på lager 157 på hemvägen. en helg helt guldvärd.  


vi drar till fjällen.

long time, no see. har blivit asdålig på det här med blogg. funderar på om det är dags för nytt, ny design oså, eller om det är dags att lägga ner. får se, ska fundera på saken.

har knappast hänt nåt sen sist, men jag har iallafall fått bihåleinflammation igen och ska alltså äta 2x3 penicillinpiller om dagen, i 10 dagar... hoppas på att förkylningen ger med sig på riktigt nu. igår tog jag och malin vårt pick och pack ch styrde upp till idre, stugan och resten av familjen. ska ha en riktigt mysig helg. skidor och bastu idag, skoter och badtunna imorgon, på söndag blir det hemfärd med stopp i sågmyra på vägen hem. kommer förmodligen inte skriva så mycket mer den här helgen, eftersom mitt trådlösa internet har superkass täckning. hörs när jag är hemma igen, nu ska vi ut i backarna :))

all the reasons i gave, excuses i made for you.

gillar statistikhöjningen. just idag liksom. borde skriva om kryssningen. är dock för trött just nu. och himla mycket är fortfarande oklart. typ mina miljoner blåmärken? jäkligt kul hade jag iallafall. tydligen. åtminstone på lördagen. söndagen va mindre trevlig... och alla jäkla otroligt fula kort på face var ju också mindre schysst. men resten tar vi någon annan dag! natti

vad är det för en dag? är det en vanlig dag?

NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR DAGS FÖR STUDENTKRYSSNING IDAG!!!
har varit vansinnigt otaggad med tanke på att jag varit krasslig hela veckan, men nu kommer det! jag är taggad till tusen. har hört många olika uppfattningar om tidigare studentkryssningar, men det blir vad man gör det till! så ikväll, och inatt och hela morgondagen kör vi. 90 dagar kvar!!!!


i ain't even worried 'bout you, because there's plenty more fish in the sea.

ska alldeles strax springa ut till bussen, tänkte bara slänga upp en bild på mina nya skor.
från H&M, 399 kr. love at first sight.

base

råkade klicka hem ett par skor igår...
Base SEK 129, Nelly  Shoes - NELLY.COM 
129 riksdaler på nelly.com! längtar tills de kikar ner i brevlådan. ska nog slå in dem i ett paket och öppna det på min födelsedag. så kan man alltid skylla på att jag fick dem, när pappa undrar hur många skor jag tänker köpa innan jag dör. bättre bilder på gobitarna när de sitter på finns HÄR.

this is hard core, and i'm indestructable.

tillfriskanden går åt rätt håll, och jag börjar känna mig något piggare. idag jag hade till och med varit i skolan och på utflykt till köpis efter. i tre timmar. med fint sällskap. tre timmar, två matildor=trött humor. himla kul! kom hem och tog rätt på ett paket från H&M. vill ge all kärlek jag har till mina nya skor! älskar dem. kan visa sen nångång. blev en bikinitrosa och en klänning också. me like.

97 days to go,

igår kikade en liten silverfärgad metallblomma med ljusblåa stenar ned i min brevlåda, och gjorde mitt livs förmodligen dyraste mössa fulländad!

skönheten itself! anser dock fortfarande att 800 spänn är vidrigt dyrt, trots att den blev fin...

sick and tired

är jävligt less på att gå omkring som en zombie och må som ett as. vet inte riktigt vad jag gjort för att straffas med illamående, feberkänsla, rökhosta och tio kilo snor i huvudet! igår hade jag iallafall turen att få sällskap av min fina catrin. ikväll är det mindre kul. känner mig lika sliten som om jag skulle ha festat oavbrutet i en månad (så just nu är jag ju inte särskilt taggad på kryssning nästa helg). blir hockey från soffan ikväll, pappa står för sällskapet. hörshej

i've got some news for u, fembots have feelings too.

torsdag och jag har härmed jobbat klart för denna vecka. blev tvungen att gå tidigare idag eftersom jag börjar känna mig sämre igen. skuttade in på apoteket och köpte nässpray, men var även in på life och köpte en vattenkanna för näsan. kan vara det fulaste jag provat i hela mitt liv, men att skölja näsan fungerar verkligen! extremt lätt att dra en kallsup dock, men när man får in rätta knicken så funkar det helt ok. lätt värt att prova. läste lite om det på internet, och tydligen ska det vara superbra för allergier nu när det snart blir pollentider, man ska bli mindre mottaglig för förkylningar, man ska snarka mindre och sova bättre om man använder den regelbundet. just nu håller jag mest tummarna för att den ska bota min förkylning. vi får se hur det går liksom...
nosebuddy heter den visst, om någon av er tappra läsare får för er att prova.

tuesday's grey and wednesday too.

fyra dagar sedan jag bloggade sist. har inte alls haft nåt att dela med mig av. har bl.a. spenderat tid med fina vänner och haft en riktig egodag. vecka 9 equals sportlov, equals jobb. sista sportlovet i mitt liv, och jag jobbar. bittersweet. har dessutom dragit på mig nån dunderförkylning och jag är så himla krasslig att jag nästan tror mig ligga på min dödsbädd. svårt att avgöra hur pass sjuk jag är, orkar jag verkligen en hel dag? men å andra sidan, har jag råd att stanna hemma? tough call.

annars då... vet inte?
har fortfarande inte sett till blomman till studentmössan, och inte heller min studentklänning, trots att båda skulle kommit förra veckan.
är vidrigt sugen på zumba, men mår som sagt som en påse skit.
beställde min balklänning igår, så nu är det bara att hoppas på att den passar. skulle ta ca två veckor.
önskar att jag vore gjord av pengar just nu. fel att åka utomlands liksom.

risig dag, inget av intresse. ber om ursäkt. typ. hej

RSS 2.0