vi behöver ingenting, vi kan starta på noll.

busy day. tiden räcker aldrig till... var iallafall och bowlade, vann på min bana helt random och jäkligt otippat. det var rätt nice. åkte till studio q sen där jag satt i fyra timmar och fixade naglarna. nja, det var ju gratis så visst, men fyra timmar var lite segt...
springa till bussen och in på sjukhuset, slänga i sig en macka, få akupunktur och sen springa tillbaka till busshållplatsen för att åka ner på stan och köpa ett par skor av matilda hammar. hem och laga mat, äta och iväg till zcorezone och fitness. nu försöker jag koncentrera mig på låtanalysen som ska redovisas imorgon. började nyss. det är något fel på mig... och svamlar gör jag. borde lägga fokus på att andas ist.

här är mina snygga prinskorvar till fingrar;


take, take, take it all but you never give.

alldeles precis som vanligt på söndagar hade jag otroligt svårt att somna igår. och alleles precis som vanligt på måndagar är jag vansinnigt trött idag. men idag gör det inte så mycket. idag kommer inte att bli allt för ansträngande. vi har bowling nu på idrottslektionen, och sen ska jag vara lite busig och smita iväg och sitta nagelmodell idag. det är en elev som ska utföra det så det blir helt gratis, men kan ta väldigt lång tid ist. och dem hade bara tider mitt på dagen, så whattodo? ska bli kul att se resultatet.

more than myself, i love you more than life itself.

jag har verkligen världens sötaste lillebror. idag har han varit på goshumör hela dagen.
helt bara sådär ändå rusade han upp för trappan, in i mitt rum och slängde sig in i världens
jättekram så jag nästan ramlade baklänges. sedan hjälpte han mig att städa rummet,
och för varje sak han plockade undan vände han sig om och gav mig en puss. gulle.
världens bästa.



how i hate to spend the evening on my own,

hade en kanonkväll med mina bästa igår. god mat, dans, skratt och svett. var sådär gräsligt trött när jag kom hem att jag slocknade på tre röda. innan hann jag dock återigen lova att aldrig mer gå ut i mina 13cm-klackar, och att ta vinterjackan nästa gång. löften jag antar att jag bryter rätt snart.





(dålig kvalité på två av dem, beror på ena, den lilla dåliga på framsidan, kameran i iphone)

att leka med eld

jag suger. dels på att blogga och dels för att jag borde ha pluggat matte c som en galning idag. dessvärre har jag inte ens öppnat boken. jag har helt enkelt haft annat för mig. direkt efter skolan drog jag på möte med en fokusgrupp för stadsbussarna. jäkligt intressant och många aha-upplevelser. ska ventilera lite åsikter med bussarnas vd, informationschef och platschef. som tack för hjälpen får man fika och biobiljetter. rätt nice deal!

blev middag på stan med mamma och malin sedan. därefter har jag pysslat med lite random här hemma. allt utom det jag borde gjort, dvs beräkna gränsvärden, derivata och undersöka intervall i grafer.

och imorgon blir minst lika stressig som idag. får se om jag hinner slänga in någon mening här då.

i'm so damn naive, i'll eat your words.

det har varit lite tight om tid senaste dagarna, vilket lett till att jag lagt bloggen åt sidan litegrann. igår har jag en superfin dag. skolan var ju inte allt för ansträngande och jag börjar äntligen känna av det här med att trean ska vara lugnare än tvåan (om än ytterst lite). sedan plockade jag upp matilda och spenderade hela eftermiddagen/kvällen i hennes sällskap.



vi är sämst på att ses, men som jag sa till henne igår, så känns det ändå himla skönt att allt är precis som vanligt även om vi inte umgåtts på typ en månad? himla trevligt hade vi iallafall. köpis, god mat, massa prat och filmen var jättebra, superfin. lätt värt!


in a flash he was gone, it happened so soon

hade en himla rolig dag i skolan idag. (haha, kan man säga så?) religionen och engelskan var ju som de var, men idrotten var riktigt kul. och håltimmarna. hur som helst,
mötte upp mamma och catrin efter skolan och gick och kikade på balklänningar. hittade inte en enda som jag tyckte höll måttet. är det jag som är kräsen eller var alla som fanns så himla inte jag? det skulle iallafall komma in fler så jag får väl lugna mig antar jag.

zumba core-zone och zumba fitness på det. jag dör! tror inte att träningsvärk räcker som ord för att beskriva hur jag kommer att känna mig imorgon... dutti. nu tänkte jag poppa lite popcorn och kika på ncis. natti! :)

maybe it's best you leave me alone?

idag
• långpromenad med emma och tayra
• fika hos mormor (som fyller år idag)
• zumba fitness
• lång dusch
• gos med tindra (equals allergichock ofc...)



nu
• la vita è bella (återuppliva min italienska och försöka att inte gråta)

sen
• yoga
• en kopp te
• spikmatta
• läggdags


sometimes i get you, sometimes i don't understand.

efter fredagens bravader kändes igår inget annat mer lockande än film, mys och skitsnack (prom night i mitt ♥! ... eller?). hade iallafall otroligt mysigt och fick dessutom äran att åka bredvid catrin till ica. mucho duktig är hon, min vän! mitt nattygsbord förvandlades till en mindre salladsbar som vi med gott samvete vräkte i oss av.


burn with me, heaven's on fire.

jag hade en så himla lyckad kväll igår. satt på saints ett tag, innan vi tog stämpel på goya och gick till brända. jäkligt lite folk där så vi satte oss i baren och pratade med bartendrarna. mest bara för att vi kände wiktor. slutade iallafall med att vi skakade järnet på goya. så jäkla roliga moments. dör varje gång jag tänker på den luftjuckande (otroligt självsäkra) killen i vit skjorta. var vaken till fem och är astrött idag, men det var det värt, verkligen! fler såna kvällar (minus illamåendet), tack!



bjuder på dem va? :)

we will never be, never be anything but loud

so if you're too school for cool
and you're treated like a fool
you can choose to let it go
we can always, we can always
party on our own

so raise your glass if you are wrong
in all the right ways!

saw you turning to a ghost right in front of my eyes,

♥ det är fredag
♥ hela supertrion fick mvg i religionskunskap a
♥ jag fattar faktiskt matten
♥ sista pusselbiten är på plats och jag vet vad jag vill

det är mycket som ska firas ikväll! men det allra viktigaste anledningen till våran lyckade stämning inför en utekväll var att catrin har fixat körkortet!!! så himla kul och jag är så jäkla glad för hennes skull (har magkänsle-flashbacks från min egen uppkörning...). så nu ba kööö vi (sägs med stor inlevelse och jäkligt långt ö).


(sorgligt nog var detta den nyaste bilden jag hittade stumpan, så du får leva med den!)


just to make sure that you're really sure,

dagens:
+ stan med finaste
+ otroligt slapp skoldag
+ torsdagsmys med bästa vän
+ sex and the city 2

+ fredag imorgon!


nu kan det vara för sent, att säga som det är.

jag har haft en kanoneftermiddag i superfint sällskap. catrin var sugen på fika, så vi åkte hem till mig och fikade. och varje gång vi umgås inser jag att vi träffas allt för sällan utanför skolan! det var iallafall mycket uppskattat.

jag är i övrigt supertrött idag och skulle mer än gärna gå och lägga mig redan nu, men har lovat mig själv att åka och dansa, vilket jag planerar att hålla. annars har jag ingenting på schemat, inget plugg heller. hör och häpna liksom. tror att jag ska slå på 10 things i hate about you faktiskt. den är alltid lika bra, trots att jag kan alla repliker.

jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här

sen en tid tillbaka har jag varit trött
försökt att vara allt på samma gång.
så mycket man kan göra, och borde, och vill
mitt i allt så ska man räcka till.

sen en tid tillbaka har jag varit tom
försökt att hitta spår som leder rätt.
ja det finns så mycket måste att vara bra på det man kan
och mitt i allt så ska man vara sann.

i vad jag än tar på mig känner jag mig allt för kort
och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.

sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
och insett att jag måste börja om
jag har kämpat för en plats som passar både här och där
men snart så ska jag hitta den jag är.


you got that something that keeps me so off balance.

buljong och avocadomackor är allt som fått stanna i min mage idag. vet inte om jag ska säga magsjuka än, men det sure as hell känns så. fet huvudvärk på det och där har ni min dag. sängläge, film och förhoppningsvis en kopp te. hörs hej.


sometimes i read you, other times i'm like; where are you on the page?

idag har jag;
♦ varit på sjukhuset där man hittat en muskel ur funktion som troligtvis orskar min huvudvärk
♦ helt tappat bort min förmåga att ordbajsa
♦ skrivit exams i engelska c
♦ ställt mig på vågen och upptäckt att jag gått ner i vikt sedan jag började zumba
♦ testat min blodgrupp på labben, och därför fått rediga nervryckningar i fingret
♦ försökt reda ut trasslet av känslor som förföljer mig

idag ska jag;
♦ försöka hitta motivation att kladda ner lite reflektioner i slutuppsatsen
♦ dansa/träna
♦ ägna några minuter åt sjukgympa
♦ klura ihop en lite nyare cd-skiva till bilen

idag har jag även hittat otroligt vackra bilder på min bror i min telefon....


i'd rather hurt than feel nothing at all

ser inget ljus i tunneln ikväll. uppsatsen måste in imorgon och jag kan ändå inte motivera mig till att skriva den. för ärligt talat, hur intresserad är jag egentligen av att jämföra islam och hinduism? just det, inte alls. kommer ingen vart trots att jag mer eller mindre haft hela dagen på mig. istället har jag legat i sängen och kollat på hur aidan friar till carrie, när miranda blir på smällen, samantha börjar grina och charlotte pratar kinesiska. och det bidrog till vadå? ingenting. jag suger.

drog till zenzen och körde fitness a lá elvis istället. endorfinkick i all ära, jag vill ändå inte plugga.
(jag suger)². hejdå. 



i wonder if i ever cross your mind?
for me it happens all the time.

du är svår att leva utan, jag är svår att leva med.

efter e sväng på stan med petra kom jag hem ett par skinnleggings rikare. och 74 kronor fattigare (70% off). lätt värt. det var nog mitt första reafynd i hela mitt liv.
nu sitter jag med något som kan jämföras med typ panikångest. min slutuppsats i religionskunskap a. tänker så att det knakar i käkarna och jag fick peta i bettskenan för att försöka lätta på spänningshuvudvärken. uppsatsen måste vara inne på måndagkväll och jag har precis börjat. har ca 2,5 timme på mig innan jag ska iväg sen.

hockey med mamma och pappa står på schemat, och jag är inte alls taggad. men det hinner väl komma. förra gången såg det ut såhär:

if you can't see what i see...

duktig som vi var drog vi upp våra trötta arslen och släpade oss till skolan på den frivilliga morgonlektionen, och jobbade. skrev inte en enda mening, men hann med rätt mycket research ändå.
köpte även biljetten till 100-dagarsfesten idag, sen släpade jag med mig petra hem och färgade håret, fikade lite. nu ska jag alldeles strax åka ner till zenzen och zumba fitness. sen hem och fira,

för idag fyller mamma hela 43 år! grattis till henne.

arkivbild från förra året

in this tug of war you always win, even when i'm right

fick tillbaka ett arbete idag, en gruppinlämning som ingen av oss var nöjd med. men kors i taket brudar...


kan inte göra annat än skratta. inte mvg, utan mvg + fem stjärnor. mats älskar oss...

i övrigt fick jag hålla i idrottslektionen tillsammans med madde, vilket gick bättre än planerat "trots att jag blev lite tjurig på tore". konstigt när han skäller ut en i korridoren va?
hur som haver, stan sen för att köpa present åt mami som fyller 43 imorgon. nu ska jag peta i mig något ätbart för att sen dra till zenzen på zumba toning. hörshej

violent words and empty threats



idag;
skola
• plugga
• underbara syskon

ikväll;
• mintchoklad
• zumba fitness
• pilates

nu;
• spikmatta
• sex and the city
• en kopp grönt te


i love you more than songs can say

till följd av sämsta natten har jag nu haft sämsta dagen också. allt har varit fel och jag har bara velat lägga mig ner och dö alternativt gråta floder. så kommer man hem till tulpaner och choklad. kan inte säga annat än att jag har världens bästa syskon.


i may be bad, but i'm perfectly good at it.

världens sämsta natt, alla kategorier. fick så ont i huvudet att jag inte kunde göra annat än gråta. mamma kom upp och strykte mig över håret, som hon alltid gjorde när jag var liten, men det hjälpte inte. kunde inte sova, och jag ville inte sova heller. grät, snorade, vände och vred på mig, kallsvettades. vidrig smärta och allt jag kunde tänka var; somnar jag nu, då kommer jag aldrig att vakna igen.

därför tillät jag mig själv att ta sovmorgon imorse. intalade mig själv att jag behövde det. ska försöka få lite gjort innan jag tar mig till skolan vid halv ett.

i'll be california wishing on the stars for your heart, for me

i brist på inspiration;

dagens
+ för mvg på bokanalysen
+ för att det betyder mvg i svenska b!
- för jävla matte c
- för huvudvärk
- för ensamhet
- för nya schemat!!!
+ för lillebror

want you to make me feel like i'm the only girl in the world,

första dagen på min sista termin på borgarskolan. kan inte fatta att det faktiskt är slut med skola sen. åtminstone för ett tag. givetvis kommer jag att behöva plugga vidare, men då kommer jag ändå att på ett annat sätt läsa det jag vill och har valt själv. känns sjukt att veta att jag om ett halvår, precis på dagen, kommer att stå och hoppa (och förmodligen gråta) av lycka, och springa ut för att aldrig komma tillbaka. som jag längtar.

det blev ju då inte någon direkt mjukstart i skolan. har redovisning om romanen imorgon, inlämning av jämförande uppsats i religion på måndag, halvtidsredovisning av PA på måndag och en matteinlämning till onsdag. bra att jag varken börjat med religionen eller PA't... bara att bita i sura äpplet nu, komma igång.

half of my heart's got a real good imagination, half of my heart's got you.

hade en jättetrevlig kväll igår med god mat och utomordentligt sällskap. det var supermysigt på alla nivåer tills vi kom till old saints och jag blev dränkt i öl. en olycka såklart, men jag tål inte öl. lukten är motbjudande och satt i mina kläder. tappade partymode helt och blev hämtad av daniel. lifesaver. tråkigt avslut på en superbra kväll och jag kände mig himla lam som drog, men jag ville liksom inte göra annat än duscha. dessutom kom finnen som mer eller mindre friade till sanna och döpte sig själv till "min älskling" på min telefon, så det kändes som att det var dags att åka hem och gömma sig.



idag har jag inte gjort särskilt många rätt. sitter och skäms över att bokanalysen med deadline på julafton fortfarande inte är inskickad trots att den ska redovisas på tisdag. har nyss läst ut boken iallafall, så nu är det väl bara att sätta fart antar jag.


it feels like more than distance between us,

har redan fått träningsvärk. eller ja den hade ju inte riktigt givit med sig sen i tisdags, men nu är jag stel som en stenstaty igen.

och klar för en kväll ute är jag också. därför tänker jag ta mig friheten att gå hem till emma och fördriva tiden där. ha en fin lördag!


maybe i've been california dreaming?


you hit me twice, but who's counting?

åkte till zenzen imorse och shakade för allt jag var värd. jag och en kvinna till. och instruktörn. jobbigaste jag varit med om, och att fuska när vi bara var två funkade inte riktigt. tror jag ska komma in i zumba fitness innan jag går på toning igen.

nu väntar jag på att klockan ska gå, för ikväll ska jag ut och käka på brända med lite brudar.


if you really wanna be alone i will throw my hands up 'cause baby i tried

bara för att.

dagens vill ha: en resa till varmare breddgrader, lön, sommar
dagens klädsel: chinos, linne och cardigan
dagens frisyr: nytvättat och tråkigt
dagens smink: ögonbrynsskugga
dagens låt: complicated - rihanna
dagens planer: typ plugga, dö av tristess
dagens fail: hade planerat att plugga mer...
dagens köp: naturgodis
dagens godis: frystorkade och yoghurtdoppade bananer och jordgubbar
dagens humör: likgiltigt
dagens roligaste: zumba, skaka rumpa (för jäklars vad det skakas på max pass)


you can't fight the tears that ain't coming.

ställde klockan på ringning imorse och åkte iväg för att skaka rumpa. med den vidrigaste träningsvärken jag upplevt så var det ju lagom roligt idag. är rädd för att jag inte kommer upp ur sängen imorgon.

nu sitter jag och tuggar på torkade jordgubbar och bananchips doppat i yoghurt. funderar på att sluta glutta på balklänningen på internet och faktiskt beställa hem den. känns tidigt att göra det nu, men den ska hinna skeppas från staterna så jag antar att det är bättre att göra det nu så jag vet att jag har den. måste bara försöka förklara för pappa varför jag vill ha hans eurocard... och ta måtten.

i don't know what addictive hold you have on me i can't shake.

trött som stryk. mår illa. mår verkligen inte som jag förtjänar! vill sova nu. helst nyss. har för övrigt haft en finfin dag. lunchdejt med, som min lillebror kallar henne, en annan matilda. kanoners på alla sätt och vis. (plus att kycklingsalladen, minus majs plus avokado, på coffeelounge är to die for!)

sjukhusbesök, chaufförsuppdrag, kockagerande och senare halvdöd i soffan framför bones. nu är det fan godnatt. min kropp värker som den aldrig gjort förr. jävla zumba. jag går som en åsna. fast jäklars vad kul det var.

kiss me and smile for me, tell me that you'll wait for me.

resan för att fira pappas femtioårsdag är bokad! kreta, platanias, igen. lovely. jag dör, längtar ihjäl mig.
augusti nu tack?



how about that liksom?


hellre nu än efteråt.

är på gång att slå slag i mitt ena nyårslöfte.. zumba toning med linn och eva-louise står på schemat och träningskort ska inhandlas! är taggad till tusen, så jäklars i min lilla låda vad det ska dansas ikväll. himla kul ska det bli. antar att jag och min otränade kropp lär dö av utmattning på vägen hem, men det får vara värt det helt enkelt!

it can only get better

på grund av någon jäkla bugg i iphones mjukvara försov jag mig rejält imorse. ungefär samtidigt som bussen jag skulle åkt med gick kom malin in och frågade om det inte var dags att vakna snart. och jo det var ju det. men alarmet hade inte gått. dumma dumma apple. blev tvungen att väcka mamma som fick skjutsa till jobbet. i panik insåg jag sen att jag tappat bort plånboken som jag var stupsäker på att jag tagit med mig. bra start på veckan...

dock har det bara gått bättre därifrån. hade klämt fast plånboken mellan bildörren och sätet, sen fick jag tag på en massagetid under lunchen och det har varit riktigt lugnt och skönt här på slottstorget idag. dagen kommer att sluta ännu bättre, med fint sällskap.

mitt tvåtusentio

okej, i brist på annat så gör jag som alla andra. kör på en "mitt 2010". listan har jag snott från matilda, men såg att även malin skrivit den. here we go;

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
jag åkte utomlands utan min familj, två gånger. gick på krogen lagligt, tog körkort och fick helt plötsligt köra bil utan mamma bredvid.

Har du några nyårslöften?
ja, har skrivit dem tidigare. bl.a. godisförbud, börja dansa, sluta slösa pengar.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej.

Vilka länder besökte du?
england och frankrike(bild).


Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
sjätte-nionde april, trettonde juni-fjärde juli och fjärde oktober(bild).


Vad var din största framgång 2010?
flög sex gånger och överlevde (dock med mindre panikattacker, men ändå).


Största misstaget?
anser inte att det är relevant att ta upp här.

Bästa köpet?
resan till london med emma.

Vad spenderade du mest pengar på?
shopping i london och nice, samt lite körkortsrelaterat.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
körkortet skänkte obeskrivlig glädje


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
alors on dance, the way you are, we speak no americano

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladare än 2009, men ledsnare än åren före det

Vad önskar du att du gjort mer?
trotsat rädsla och tagit steget, i många olika situationer

Favoritprogram på TV?
gossip girl(bild) och desperate housewives


Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
gymmade med pillan, gick i skolan, firades av släkt och vänner. firades på en fest på öster som för min del spårade rejält.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
leggings och transparant, (egentligen vad som helst utom jeans).

Den bästa nya personen du träffade?
håller med malin på denna, mina tre frankrikekamrater.

nytt år, nya möjligheter

årets första inlägg. kan inte fatta att det är januari, jag hann ju inte ens med att smälta julen. tjugohundraelva, jag har ett himla fint år framför mig. förhoppningsvis bättre än de senare. vi tar studenten i år och allt vad det innebär; kryssning, 100-dagars, bal, barrunda, brännboll och utspring. och i slutet av året ska jag förverkliga min barndomsdröm. dessutom ska vi hinna med att fira pappa som fyller femtio, troligtvis på kreta.

och nyår då? ställde klockan tidigt och tog bilen till petra. i valbo åkte vi pulka och bastade och hade oss. hur kul som helst! hann bara hem och hämta sakerna inför kvällen innan jag knatade över till emma. fixade oss och hämtade jessi, sanna och sandra samt kinesmaten som vi firade in året med. vi spelade spel, åt gott och skålade. vid elva tiden vandrade vi hem till daniel där det skålades vid tolvslaget. jag hade himla roligt och knatade hemåt någon gång mellan tre och halv fyra. ett helt klart lyckat nyårsfirande!


bild snodd från facebook.


RSS 2.0