tisdag 31.5.2011

vaknade med världens största ögonlock, och hoppades på en allergireaktion snarare än ögoninflammation, med tanke på balen imorn. tog lite droppar och det blev faktiskt mycket bättre. åkte och hämtade elin och jenny och drog ut till forsbacka och gävle vsk, för att hänga lite med klassen. några åkte vattenskidor, andra bara stekte och vissa åkte ring. jag och petra gjorde det sistnämnda. tappade greppet och slog några kullerbyttor på vattenytan (lite á la jesus gång på vatten) innan jag slog ner med världens magplask. kan tänka mig att det såg ut ungefär som att en jätte kastade macka, med mig som sten. därigenom tog jag årets första dopp. 16 grader i vattnet. svinigt kallt. men fett kul.

stekte med brudar sen, fixade naglar och pratade inför morgondagen. vet inte riktigt hur jag ska få tiden att räcka till, men det får så lov att ordna sig. nu ska jag kika på resten av desperate, sen ska jag sova. är helt slut efter en dag i solen.


i väntan på en buss

i lördags när jag stod och väntade på bussen hade jag min lilla partyoutfit på, bland annat då svarta strumpbyxor. vid busshållplatsen stod en jätteliten utländsk pojke (typ 4 bast kanske?) och hans pappa. pojken tittade på mig och frågade sin pappa
"pappa varför är hon hälften svart och hälften vit?" (svarta ben och vita armar)
"jo förstår du, hon är hälften afrikan och hälften svensk" svarade pappan och blinkade till mig.
ungen kläcker ur sig, "men jahaaaaaaaa! då fattar jag".

jag tror jag seriöst skrattade hela vägen hem. så jäkla cute kid.


who would have known how bittersweet this would taste?

idag tömde jag mitt skåp och tog bort låset. lämnade tillbaka taggen. kommer aldrig äta i borgis matsal igen, kommer aldrig skratta mer åt de stackars satar som ännu ett år fick underskåp. kommer se min klass i 11 dagar till, sen är allt slut. det slog mig idag när vi fixade de sista skyltarna. snart är det banne mig över. 3 fina år med spid 08-11. spid3. fina underbara klass. är det ett sting av separationsångest jag känner?

jag är för liten för det här, inte mogen liksom. framtidsångesten är fatal. no doubt.

just wanna dance, wanna go insane.

älskade spid3 hade klassfest igår. dock kunde inte alla närvara men vi var ett gäng tappra själar som gick all in. så himla kul hade jag! älskade älskade spid3.








you're the right kind of wrong

åkte ner på stan för att uträtta lite ärenden, och kom så klart hem med lite nytt fastän jag inte skulle.
men får se till att använda dessa gobitar ikväll så har jag iallafall inte köpt dem i onödan.


just can't make sense of a all, it's like my mind is gone.

hängde lite med klassen idag och planerade lite inför studenten. jävla rockstars är vi. imorgon vankas det klassfest och jag är så himla taggad! efter alla planer var gjorda lunchade jag på stan med catrin. coffee lounge och varma mackor är våran grej.


hann även in på jobbet och planera lite med gun som ska sminka mig till balen. sprang in på polishuset och pratade lite om en eventuell anmälan också, men tydligen måste man gå den långa vägen även här. ska ta tag i det imorgon.

ikväll blir det lugnt. hörde att det var gratis inträde för alla tjejer på slick ikväll, men vet inte om jag pallar tvådagars. har dessutom ingen att gå med tror ja.

fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

jag har haft en otrolig onsdag. massage, shopping, lunch med syster, poppa studentlåtar i klassrummet och jobba med erik. nu spelas veronica maggio hemma på ängsullsvägen och jag har precis insett att jag har hela hårbottnen full med sand efter nahoms lilla sandstormspåhitt. ska med det hoppa in i duschen, sen blir det te och off the map.

bjuder på två pics från tidigare idag


tro och hoppas är allt vi kan,

blev inringd till ett par timmars jobb idag. dock inte på länsförsäkringar där jag annars brukar hålla hus, utan på en förskola och som barnskötare. så himla roligt. fick vara personlig assistent till en liten kille på sju bast med downs. så jäkla mysig! full fart hela eftermiddagen. hade även en svans av en liten kille från afrika med de vackraste ögon jag sett. han kommer bli en riktig heartbreaker när han blir stor. om jag får så här söta barn i min hostfamily kommer USA-trippen gå som på räls! så otroligt taggad.


onsdag 25.5.2011

sticker ner mot stan nu i jakt på en baddräkt från H&M och smycken till balen. sedan kilar jag in på jobbet och får 30 minuter massage! kör på linne och min virkade väst till jeans och klackar idag. ha en fin onsdag!

i'd jump in front of a train for u

idag sattes alla betyg för treorna på borgis, vilket betyder att mina tre helvetesår på gymnasiet inofficiellt äntligen är över. kan inte beskriva känslan. tre år av prestationsångest och stress är slut. har så himla mycket tid helt plötsligt och jag har inte haft något att plugga på sen förra måndagen. hela mitt liv har återuppstått. och det känns så jäkla skönt.

för att fira har jag sovmorgon imorgon och en massage inbokad på förmiddagen. sen ska jag luncha med syster.

avslutningsvis tänkte jag bara slänga in att jag har världens bästa syskon.

pucko ett, två och tre

special olympics

funktionär på särskolornas gd/gif. taskigt väder till en början, men senare sprack det upp. dagen bjöd på otroligt många skratt, och alla vann!





ute med besten


promenad i sätra som den gudmorsa man är. ögonstenen ♥

lamont by vagabond

så jäkla sugen på gummistövlar, snygga sådana. så att man kanske faktiskt kan vistas utomhus när regnet vräker ner utan att bada fötterna i en hel insjö á la converse. idag hittade jag mina favoriter i solo magazine som damp ner i brevlådan.


perfektion. är mer än välkommen hem till mig. typ studentpresent? mammapappa, malin, släkt eller vänner? storlek 38 tack! 500 spänn, finns HÄR. lätt värt, tack på förhand!


länge leve sommaren, den som kom och gick igen

dagens vill ha: snygga ben och en nice solbränna
dagens klädsel: jeans, tunika och converse
dagens frisyr: ponytale
dagens smink: som vanligt
dagens låt: sju sorger - veronica maggio
dagens planer: bubbelbad, kvällsfika och läggdags
dagens misslyckande: engelskatestet, typ?
dagens drog: -
dagens köp: delicatoboll i kafeterian
dagens godis: - " -
dagens humör: fantastiskt
dagens längtan: studentveckan och onsdag (eller om det blir på torsdag jag får träffa min fina)

icon dress by nelly trend

magplask. har varit så himla sugen bra länge nu! idag beslutade jag mig för att detta får bli min studentpresent, från mig själv. can't wait. från nelly trend, 599:-, hade dessutom 200 kr rabatt,
+ 10% studentrabatt. flyt

Icon Dress SEK 599, Nelly Trend - NELLY.COM


bound by the surprice of our glory days

helgens +/-

+ gråtfest vid klassens hyllningstal, alla var så sjukt bra, och vansinnigt fina
+ spid3 ♥
- fågeljäveln som bestämde sig för att vädra tarmen när jag och sofie gick under
- löften som aldrig hålls, och jag som aldrig lär mig
+ travhäng med wp
+ födelsedagsgalej hos daniel
- mindre kaxig söndag
+ solstolen
+ veronica maggio
- redig jävla söndagsångest


så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan.

desire leaves us heartbroken, it wears us out.
our desire can wreck our lives.

but as tough as wanting something can be,
the people who suffer the most
are those who don't know what they want.

the judgement day

imorgon ska jag hålla ett tal. ett hyllningstal som jag valt att tillägna min pappa. personligt och ärligt. min sista skoluppgift. sedan är det klart, sedan har jag festen kvar.
därför mår jag liiite dåligt när folk säger att jorden ska gå under i helgen. fett surt att dö så nära studenten. jag tror inte på det egentligen, men kan inte låta bli att tänka "tänk om". får lite ont i magen, för om då är jag absolut inte klar. jag ska banne mig inte dö nu. de vore ju att snubbla på skolans mållinje. skitgud om du tar livet av mig nu. jävligt taskigt isåfall!

+/-

+ för mvg på projektet!
+ för att jag klarade kursprovet i matte c, och fick vg i slutbetyg
+ för att min balklänning åter hänger där den ska, upplagd och klar att använda
+ för att jag precis skrivit klart mitt hyllningstal
- för att catrin är i turkiet
- för att det bara är onsdag och att det är en hel vecka kvar tills hon kommer hem
+ för att jag tar studenten om 23 dagar!

how about this?



jag är så jäkla nöjd! så ofattbart jäkla nöjd! har tre moment kvar på min ångestlista, och två av dem kommer att bli bland det roligaste jag gör i hela mitt liv. två av dem skänker lika mycket motivation till livet som skolan har givit ångest. nu jäklar är det snart slut. ska hålla ett hyllningstal på fredag sen är det bara festen kvar!

one minute is like an hour

jag lever. tänkte bara säga det. jag kämpar på, och snart - så himla snart är jag klar med skolan. då lovar jag att aktiviteten här blir bättre! promise. tills vidare blir bloggen nog fortsatt lidande. tyvärr.

hade en himla fin helg iallafall, med otroligt fina människor (och tayris). ♥


zombie, what is in your head?

mördarprovet är done. och jag är helt utmattad. har varit så på spänn de senaste veckorna att jag blev helt urladdad nu. dead. blev helt lam på väg hem från jobbet. trött och migrän. trött som stryk fortfarande men funderar på en löprunda. can use the endorfinkick. behöver skrapa ihop en mvg-uppsats om kunsapsfilosofi tills imorgon kväll...
så snart skolarbetet är done (typ nästa vecka!!!!) beräknar jag att jag blir mig själv igen. tills dess kommer jag nog vara kvar i zombieland.

crap vol. 3.

imorgon är det dags för gymnasiets mördarprov, med andra ord kursprovet i matte c.
sitter och läser igenom repetitioner och sammanfattningar och ska börja räkna (sista kvällen, i vanlig ordning liksom), och miniräknaren ger upp! antingen så startar den inte eller så ser man bara inte siffrorna. så jäkla lägligt... kunde jag plugga nu eller? njaaaae. mitt vanliga flyt. :)

känner mig som kärringen i yrrol. "jävla gud! är du nöjd nu!? är du nöjd nu gudjävel!?!?!?!!??"


just couldn't help myself



de svarta fick jag av mina fina när jag fyllde år, de silvriga och de korallfärgade kikade in idag.
har lite second toughts över de silvriga, så de åker nog kanske tillbaka, men vi får se.

sju sorger och åtta bedrövelser sen, så länge sen.

för 787 dagar sedan spelade jag en fotbollsmatch på strömvallen. för 787 dagar sedan klev jag rejält snett och i 787 dagar har jag haft ont i min högerfot. idag, efter 787 dagar, tre slätröngten och två mr, har man kommit fram till att jag slet av två ledband vid "olyckan". helt fantastiskt. läkta skador på två av mina ledband var alltså vad man hittade på senaste röngtenbilderna. hur i hela fridens dar kan det ta 787 dagar och fem röntgenomgångar för att hitta detta? enastående sjukvård vi har i det här landet...
så nu kan det bli bättre med tiden, har man otur så blir det inte det. ledband var tydligen jäkligt tricky. men dom skulle så klart hålla sina tummar för att det blir bättre för mig. stort tack, det gör det hela otroligt mycket bättre...

it's just another manic monday

tog en pluggfri kväll ikväll. efter en pressad helg och en hel förmiddags uppsatsskrivande tyckte jag att jag förtjänade en eftermiddag i solen, en liten hemmaspa-kväll och en långpromenad med mamma. nu ska jag strax krypa ner i sängen och kika på ett par avsnitt av grey's anatomy. finna livslågan igen. typ. tills imorn då man lär hyperplugga igen. 31 dagar kvar till studenten, sen kommer jag att sluta tjata om skolan hela tiden. jag lovar!

crap vol. 2.

jag klarade fredagensprov med om dom där jäkla indianerna med god marginal. hur tråkigt det än var så satte sig tillräckligt mycket för att ge mig ett mvg i historia b iallafall.
dagens svärord är dinosaurier. en 3-8 sidor lång uppsats om varför dinosaurierna dog. vansinnigt ointressant och vidrigt tråkigt. har än så länge bara skrapat ihop en sida, och den ska vara klar ikväll. det bara är så, det har jag bestämt (egentligen hade den deadline 25/3, men det sket ju sig).

och min tidsplanering sket sig ju ganska grovt i överlag, reportaget är klart och vetenskapliga blir ikväll, men har fortfarande PA:t kvar... vilket jag dessutom ska presentera på engelskan imorgon. livet leker. eller?

if we don't know where we belong, it will make no difference from where we started.

fina fina lördag.

x antal avsnitt grey's anatomy.
100g favoritchoklad av syster.
plugg på altanen, smultronstället.
häng i solstolen.
härlig joggingtur i lite för snabbt tempo.
middag med mina fina grannar.
bio med min älskade vän.
kvällsfika och ett glas vitt med päronen.

today was a really good day.

the only way her heart will mend, is when she learns to love again

vissa dagar är lite jobbigare än andra. eller kanske är det bara vissa kvällar. för idag har varit en bra dag, trots att jag nu sitter här. förmodligen kunde jag hantera pressen bättre på den tiden. hade inte lite längre till bristningsgränsen. kunde dela med mig på ett annat sätt. behöva och vara behövd. och jag vet att jag befinner mig här av mina egna val, och att det kunde vara annorlunda. men jag vet inte om jag är redo för annorlunda. inte ikväll iallafall, idag och hela 2011 fram tills ikväll, men inte nu. bitterheten över allt som hände. besvikelsen på mig själv. saknaden som gör en paralyserad, man måste släppa in den och acceptera den. så jag antar att det är vad jag gör nu.

med detta har jag dock aldrig sagt att jag på något sätt vill återgå till vad som var, jag säger bara att jag saknar. just ikväll - vansinnigt mycket.
mest saknar jag den jag var. den du gjorde mig till. glad, sprallig, självsäker och stresshanterlig. kanske mer naiv och mindre klok, men det var värt det. och jag saknar det. oerhört mycket.
att gå tillbaka till det är inte helt lätt, men jag är på god väg. och mitt lilla breakdown ikväll kommer inte att ställa mig på ruta ett. jag tänker endast ligga här en stund. sedan ska jag resa på mig, borsta av knäna och fortsätta gå. framåt, och bortåt. sen tänker jag aldrig mer se tillbaka.


fredagsgöra

är i biiiig need av en otroligt effektiv helg. så nu jäklar är det hårdhandskar på. ångestlistan ser ut på följande sätt

(okej, det sista är enbart motivation).

när helgen är slut ska åtminstone de tre första boxarna vara ibockade. dessa tre hade deadline forever ago och är absolut mest brådskade, de följande två är nästa vecka och sistnämnda är om två veckor från idag. helt sjukt att detta är allt som återstår. efter tre års jävla slit är sex uppgifter allt som är kvar. sen tar jag studenten. helt sinnessjukt. men i guess i better get started.

crap.

skulle vilja lägga mig ner och gråta typ. åtminstone bränna upp alla mina papper om alla miljoner indianstammar som ska sitta i huvudet tills imorgon! jävla indianer, brydde jag ma? nä.
var det studentfest på goya ikväll? ja för det var ju det.
kan jag gå eller? nä.

jääääävla prov. och jävla måsten, "gör bra ifrån dig så får du mvg i slutbetyg". skit.

jag kommer, jag är nästan där.

skolan is killing me!!!! har prov imorgon, ett antingen måste-mvg-prov nu, om jag failar så har jag en måste-mvg-uppsats att skriva för att få det mvg som slutbetyg. vidrig ångest.
tur att det bara är 20 skoldagar kvar. om man räknar med helger och studentveckan är det 38 dagar kvar tills jag får springa ut för borgarskolans trappor och vråla av lycka. tills vidare blir nog bloggen lidande. har tre prov kvar innan allt är över, och en hel del inlämningar som jag har missat. men det är snart slut. 25e sätts betygen och på väg hem då tänker jag slå ett par kullerbyttor och peka finger åt skolan.

nu måste jag plugga in hjärnan, nerver och immunförsvar. och be för ett mvg imorgon,
just to take the pressure off.

may 1st

kan inte fatta att det redan är maj. snart kommer sommaren, och om precis en månad har vi bal. och sen ska vi ta studenten. helt sinnessjukt. jag är för liten för att sluta skolan. tiden springer iväg när man har roligt. för det här året har verkligen blivit så himla bra hittills. jag är så glad och känner att allt verkligen kommer att ordna sig, att allt äntligen går min väg igen.

firade iallafall valborg igår med min finafina catrin, och ett gäng andra brudar. vansinnigt roligt, och kvällen avslutades på slicken där vi dansade så att svetten rann. världens bästa valborg. jag har otroligt härliga vänner, och ni får mig att må så bra, och jag är otroligt tacksam. även om jag är skitdålig på att visa det. efter förra årets otroligt långdragna svacka är jag äntligen på rätt spår igen. tack vare er

RSS 2.0